Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Feljelentés tesz a Jobbik az újbudai szórakozóhelyek miatt

Feljelentést tesz a Jobbik újbudai szervezete a Rio Cafe és a Zöld Pardon jogtalan területhasználata ügyében ismeretlen tettes ellen.
Dúró Dóra alelnök elmondta: a szórakozóhelyeknek a vonatkozó rendelet szerint büntetést kellene fizetniük, az önkormányzat azonban inkább lemond a több mint 1 milliárd forintról. A Jobbik követeli, hogy minden, a kérdéssel összefüggő dokumentumot hozzanak nyilvánosságra.

A két szabadtéri szórakozóhely évek óta engedély nélkül használja az általuk bérelt terület négyszeresét. A kerületi rendelet szerint az irányadó díj tízszeresére kellene büntetni a szabályszegőket, az MSZP és az SZDSZ azonban ahelyett, hogy behajtaná az összeget, inkább módosítaná a közterület-használati rendeletet és megszüntetné a súlyos büntetést. A Jobbik ebben a jogbiztonság megszűnésének veszélyét látja, mert maga a polgármester is a saját szájíze szerint alkotja a rendeleteket. Dúró Dóra úgy fogalmazott: mindez különös jelentőséggel bír annak fényben, hogy a Rio Cafe vezetői támogatták Molnár Gyula szocialista polgármester választási kampányát.

A Jobbik jogtalan területhasználat és a vonatkozó kerületi rendelet be nem tartása miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Budapesti Rendőr-főkapitányságon és követeli, hogy a politikai vezetőkkel összefonódott szórakozóhelyek kapják meg méltó büntetésüket.

A XI. kerületi önkormányzat egyelőre nem kívánt reagálni a feljelentésre.

Olvasóink írták

 • 9. flexsnake 2009. március 31. 10:53
  „8. akkor sem pattogtak mikor 2006ban a csőcselék szétverte pestet. Akkor nem pattogtak hogy de szedjék be a pénzt , az árát amit szétvertek. Miért nem? Ja mert az hazai termés volt?
  Nem jók ezek semmire csak golyófogónak.”
 • 8. kakoszeged 2009. március 31. 08:04
  „Persze, ne jelentgessen, inkább tűrje, hogy a koma-sógor-jóbarát büntetését VALAMIÉRT nem hajtják be! MAjd inkább adózok többet, hogy azért meglegyen a megfelelő bevétel...hülye.”
 • 7. flexsnake 2009. március 30. 23:54
  „Olyanok jelentgetnek akik létrehoztak egy olyan szervezetet amiben pedofilok,erőszakoskodók tolvajok és egyéb gazemberek voltak? Minden bűnelkövető adatait őrzik és bizony hemzsegtek az ilyen alakok a gárdában. Szóval ilyenek csak ne jelentgessenek, örüljenek neki hogy még szabadlábon vannak. A sok utcai nem titkolt rasszista uszítás, stb.... Ők csak ne jelentgessenek.”
 • 6. rozator 2009. március 30. 22:32
  „papaya! Egy déligyümölcs ne kotyeljon délután!(főleg ne hülyeséget!)”
 • 5. rozator 2009. március 30. 22:30
  „Ha újbudán nem szoci lenne a polgármester semmi baj nem lenne!Nincs más amibe bele lehetne kötni?”
 • 4. smalltown 2009. március 30. 20:48
  „re2
  jo nagy tirpak vagy, hogy neked csak az anyazas jut eszedbe!!

  Jobbik az orok feljelentgeto jobb lenne magukkal is ilyen kritikusak lennenek. Oket kellene feljelenteni az emberi jogok stb megserteseert.”
 • 3. waterbear 2009. március 30. 18:50
  „Flexi... most csak azért nem adsz nekik igazat mert a Jobbik tette a feljelentést?
  Igaz, az útlezárás nagy baromság, de amint látod, van nekik hasznuk is...”
 • 2. papaya 2009. március 30. 15:52
  „Ma minden cikkhez ontottad az észt,de ez még provokációnak is kevés. Anyádat jelentsd fel,amiért megszült. További kellemes komcsilibsi seggnyalást.”
 • 1. flexsnake 2009. március 30. 14:35
  „Remélem a magyar állam meg feljelentést tesz a jobbik ellen mint felbujtó az útlezárás és így nem titkoltan a közlekedés akadályoztatása miatt. Azért tudja már az ember hogy hány kilós :D”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a parlament plenáris ülése

A Fidesz-frakció új tagjának mandátumigazolásával, majd eskütételével kezdődött meg az Országgyűlés… Tovább olvasom