Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 15°C Még több cikk.

Felszámolják az illegális szeméttelepet

A Tanulmányi Erdőgazdaság felszámolja a Pihenőkeresztnél az illegális hulladéklerakót. A munkálatok egymillió forintjába kerülnek az rt.-nek.
Hiába a küzdelem, a zöldek felhívása, a hatóságok figyelmeztetése, újabb és újabb szemétlerakók keletkeznek a városban és környékén. Legutóbb a balfi országúton a Pihenőkeresztnél „fedeztünk fel” egyet, s erről a Kisalföld június hetedikei számában közöltünk fotót. Vörös Attila, a Tanulmányi Erdőgazdaság erdőgazdálkodási igazgatója tegnap arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hozzáláttak a szeméttelep felszámolásához.
– Az illegális lerakó ügyében mi már korábban feljelentést tettünk a rendőrségen – mondta az igazgató. – Addig, míg a nyomozás tartott, természetesen várnunk kellett. Az eljárás azonban már lezárult – eredménytelenül –, ezért elkezdtük a szemét elszállítását saját költségünkön. Számításaink szerint egymillió forintba kerül, hogy ismét rendezett körülményeket teremtsünk. Idén ennyivel kevesebb jut a parkerdő fenntartására, gondozására. Kérjük mindazokat, akiknek fontos a környezet védelme, jelezzék a hatóságoknak, ha illegális szemétlarakóval találkoznak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

gólparádék és egy parádés meccs

H csoport, 1. forduló:

Spanyolország–Ukrajna 4–0 (2–0) Tovább olvasom