Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Felújítások megyeszerte

November elsejétől új igazgató, Halmos Valéria irányítja az OTP Bank Rt. szegedi Takaréktár utcai fiókját és koordinálja a város további egységeinek munkáját, illetve a megye fiókjainak kereskedelmi banki tevékenységét. Az országosan piacvezető pénzintézet a megyében is nagyon erős pozíciókkal rendelkezik.
Halmos Valéria tapasztalt bankár, korábban a K and H-nál vezető pozíciókban dolgozott. Az OTP-nél öt évig ügyfélkapcsolati igazgatóként vezette a nagyvállalati osztályt, így jó rálátással bír a helyi gazdaságra, a kereskedelmi banki kapcsolatokra.

A lakosság bankjaként nagyra nőtt és eredményes OTP szolgáltatási színvonalát jelzi, hogy azon célkitűzését, amely az ügyfelek 90 százalékának várakozási idejét 10 perc alá  kívánja csökkenteni, a fiókok munkaszervezésének átalakításával mára megvalósították.

Komoly felújítási program közepén járnak, a Takaréktár utcai után a Vértói úti és az Aradi vértanúk téri fiók is megújult. Dorozsmán ebben a hónapban kezdődik el a munka és a várható átadás 2006. február vége. A megyében a makói fiókon már dolgoznak, ott március végén lesznek készen, Vásárhelyen december 5-én „húzták össze magukat", hogy megkezdődhessen a fiók teljes felújítása, ami várhatóan április végére készül el. A közeli jövőben tervezik a csanádpalotai és a ruzsai fiók új helyre költöztetését is.

Az OTP Bankcsoport harmadik negyedéves adózás utáni eredménye 41 milliárd forint, ez történetének legjobb konszolidált negyedéves eredménye. Mindezt, egyebek között, egyre újabb termékeiknek is köszönhetik, amelyek közül Halmos Valéria kettőt emelt ki. A december végéig igényelhető, svájci frank alapú személyi kölcsönt, amely ak-
ciósan 1,6 milliós összeghatárig kérhető, a teljes hiteldíjmutató 17,8 százaléknál kezdődik. A másik a svájci frank alapú, szabad felhasználású jelzáloghitel, melynek csökkentett induló ügyleti kamata 1,6 millió forintig 3, ezt meghaladó összegnél 2,5 százalék.


Piaci részesedés

Csongrád megyében minden száz lakossági bankkártyából 48-on OTP-logo van. Kereskedelmi banki kártyánál 81 százalékos a részesedésük, lakossági betétállományuk kétharmados piaci részesedést jelent. A jövedelem-átutalásokban 59, az engedélyezett lakáshitelösszegben 71 százalék a bank súlya Csongrád megyében, ahol 61 önkormányzat közül 38 vezeti számláját az OTP-nél. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Úszva gyógyulnak a Gézengúz Házban

Tavasz óta új helyen fogadja a születési károsult babákat és szüleiket a győri Gézengúz Alapítvány.… Tovább olvasom