Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Felvételi katalógus az interneten

Mivel minden felvételire készülő diák nem tudott részt venni a Központi Felvételi Nyílt Napon, ezért a Felvételi Információs Szolgálat (FISZ) ingyenesen biztosítja a nyílt napon elhangzottakat tartalmazó Felvételi Katalógust.
Államilag finanszírozott helyre 62 ezren nyerhetnek felvételt, és a jelentkezési lapokat március 1-éig adhatják fel a felvételizők a postákon. Tavaly 160 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra. A felvételi kedv továbbra sem csökkent, hiszen a Központi Felvételi Nyílt Napon a korábbi évekhez hasonlóan mintegy 3 ezer diák volt kíváncsi a tankönyv-szerzők és a Felvételi Információs Szolgálat munkatársainak előadásaira.
Mivel minden felvételire készülő diák nem tudott részt venni a központi rendezvényen, ezért a FISZ ingyenesen biztosítja minden 10-es és 11-es középiskolásnak a nyílt napon elhangzottakat tartalmazó Felvételi Katalógust. A lehetőségről tájékozódni lehet a www.fisz.hu portálon, illetve a 06 1 473-0769-es és a 06 1 473-0770-es telefonszámokon. A kiadvány tartalmazza a 2004-es és a 2005-ös felvételi rendszer részletes bemutatását, aminek ismerete elengedhetetlen a sikeres felvételihez. (fisz)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes jogtanácsadás

Győr. A nyugdíjasok érdekvédelmi szervezete holnap délután három órától négyig ingyenes… Tovább olvasom