Délmagyar logó

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 6°C | 12°C

Fényben

a DAC-pálya

Villanyvilágítást kap a Pápai úti Integrál-DAC-sporttelep centerpályája. Várhatóan az ETO elleni kupamérkőzéssel avatják fel.

labdarúgás

A Kisalföldben is beszámoltunk róla, nemrég az országban egyedülálló, szinte minden tekintetben a legkorszerűbb műfüves nagypályát adtak át Győrött az Integrál-DAC stadionjában. Nemsokára egy újabb komoly beruházással bővül a másodosztályú egyesület létesítménye, a centerpálya világításán dolgoznak a szakemberek.
Imre Krisztián, az Integrál-DAC megbízott ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta, a többéves elhatározás most vált aktuálissá.
„ Két évvel ezelőtt gondoltunk először arra, hogy villanyvilágítást kapjon a pálya. Ezzel szeretnénk korszerűbbé tenni a létesítményünket, elősegíteni a minél jobb szakmai munkát és nem utolsósorban szurkolóinknak kedvezni, hiszen köztudott, hogy mennyivel más egy villanyfényes mérkőzés hangulata.”
Sokáig nem kell várniuk a szurkolóknak, a tervek szerint október 25-re elkészül a világítás.
„ A Győri ETO elleni kupamérkőzéssel szeretnénk felavatni a berendezést. A beruházó, vagyis az Integrál tudja tartani a feszített határidőt, kérdéses, hogy addigra megérkezik-e a szövetségből minden, a világítással kapcsolatos engedély.”

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitatható volt a játékvezetés Bükön

Kézilabda

Audi-ETO II–Marcali 30–27 (16–16) Tovább olvasom