Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Ferenczi József Nemzetközi Alkotó- és Művésztábor

A tábor helyszíne: Sarród

Idén 15 éves a sarródi művésztábor, mely a pedagógus Ferenczi házaspár hagyományteremtő gondolata alapján, a sarródi polgármesteri hivatal támogatásával kezdte meg működését.

Az idei tábor időpontja: július 26–augusztus 6., elhelyezés a sarródi park vendégházában, 3–4 ágyas szobákban (Sarród, Petőfi tér 2., Fő u. 62.), ahol étkező, konyha, hűtőszekrény, zárt udvar áll rendelkezésre.

A foglalkozások helyszíne: a vendégháztól 3 percre található kultúrotthon. Az ebédet a fertődi Gránátos étterem biztosítja, a megadott árért naponta kiszállítja a megrendelt adagokat. A reggelit és a vacsorát a Park vendégház adja.

A szállásdíj 1500 Ft/fő/éj, reggeli 300 Ft/fő/nap, ebéd 650 Ft, vacsora 500 Ft/fő/nap.

Lehetőség van bejárásra is, így csak a napi részvételi díjat, illetve a megrendelt étkezést kell fizetni. Lehetőség van arra is, hogy 1–1 napra jöjjenek a résztvevők. A részvételi díj, étkezés, szállás befizetése az érkezés napján történik.

Jelentkezési határidő: június 30. Jelentkezés levélben: Rujavecné Ferenczi Katalin, 9435 Sarród, Kossuth u. 20. E-mailben: info@ferenczitabor.hu, www.ferenczitabor.hu.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosonmagyaróvári csoport

Újhely Építők–Püski 1–1 (0–1). Gsz.: Tuba, ill. Czafik P. Tovább olvasom