Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Fetás tzatziki

Hozzávalók:

3-4 kígyóuborka

fetasajt

bors

2-3 gerezd fokhagyma

1 pohár kefir

1-2 evőkanál tejföl

Elkészítés: Az uborkát kisebb darabokra kockázom, ráöntöm a kefirt, majd ízlés szerint ízesítem borssal, fokhagymával. A fetát óvatosan hozzávágom, végül az egészet összekeverem.

Megjegyzés:
Szerintem fantasztikusan finom! :) Lehet enni reggelire barnakenyéren, vagy köretként bármihez. Én tegnap szezámos rántott pulyka mellé tálaltam, mindenki imádta :)
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Személyes terek

A magánszférának éppen leglényegibb vetületével, a személyes térrel foglalkozom jelen dolgozatomban.… Tovább olvasom