Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Fiatalkorú

drogdílerek

Marcalvárosban az iskolák, parkok környékén terítette a marihuánát az a nyolc győri drogterjesztő, akik közül négy jelenleg előzetesben várja a nyomozás végét. A fogyasz- tók és a dílerek – akik maguk is élvezték a füvet – között több fiatalkorú van.
A Győri Rendőrkapitányság nyomozói az elmúlt hetekben egy marihuánaterjesztő banda tagjait fogták el. A nyolc drogterítő között négy fiatalkorú, ketten alig múltak el 18 évesek. A dílerek mellett öt marihuánafogyasztó ellen is eljárás indult, közülük négyen 15–17 év közöttiek.
A drogterjesztők – van közöttük, aki több hónapja nagy forgalmat bonyolított, s van, aki néhány hete kezdte a szakmát – főként Marcalvárosban, közterületeken, az iskolák és parkok környékén, illetve Bácsán lakáson terjesztették a füvet. A fogyasztók egy, másfél éve kezdték el használni a drogot, többeknek, közöttük néhány terjesztőnek napi rendszerességgel szüksége volt már a kábulatra.
A Győri Rendőrkapitányság előterjesztésére a bíróság négy terítőnek, közülük két fiatalkorúnak az előzetes fogva tartását rendelte el. A nyomozók jelenleg a vallomások tisztázását, értékelését végzik, a szakértők a lefoglalt marihuánát vizsgálják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglátogatja Pozsony emlékhelyeit?

Tovább olvasom