Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

Fidesz–KDNP: nyugodt

és eredményes munka

A Fidesz – MPSZ megyei közgyűlési frakciója közleményben összegezte elmúlt négyéves tevékenységét és jövőre vonatkozó törekvéseiket.
„ A Fidesz vezetésével a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés irányítása már 8 éve biztos kezekben van. A Gyurcsány-kormány megszorító intézkedései ellenére a rászorultak számára új szociális beruházásokat valósítottunk meg intézményeinkben. Dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés és a megyei területfejlesztési tanács elnökének vezetésével hozzájárultunk a négy esztendő sikeres és eredményes kisvárosi és községi fejlesztéseihez. Szociális, egészségügyi, közösségi és kulturális intézmények újultak meg, települési utak és járdák felújítására került sor.
Települési vezetőkkel és szakemberekkel egyeztetett további konkrét fejlesztési céljaink és terveink vannak. Szövetségeseinkkel együtt tehát felkészültünk a megyei közgyűlési munka folytatására. Az elmúlt 8 esztendő bebizonyította, hogy a Fidesz és szövetségesei számára valóban minden megyei település számít a legkisebbtől a legnagyobbig.
Az elmúlt hónapok kormányzati intézkedései sok nem várt változást és bizonytalanságot hoztak az ország lakóinak, így Győr-Moson-Sopron megye lakóinak életébe is. Megyei közgyűlési jelöltjeink személye garancia arra, hogy a Fidesz–

KDNP szövetség a megyében élők számára biztos pontot jelent a jövőben is” – áll a Széles Sándor frakcióvezető által aláírt dokumentumban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polleninformációk

Az ÁNTSZ megyei intézetének mérései szerint a múlt héten Győr 70 km-es körzetében a nagyon erősen… Tovább olvasom