Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 7°C Még több cikk.

Fidesz: a kormány túlélésre játszik

A Gyurcsány-Bajnai korszak szereplői nem a következő választásokra koncentrálnak, hanem sokkal inkább arra, hogy beépítsék, befészkeljék magukat mindenhova, ehhez használják a múltból átmentett gazdasági erejüket, kapcsolataikat és a diktatúra egykori ügynökeit is - erre utal a Fidesz szerint a Heti Válasz című lap cikke a sanghaji kiállítás magyar pavilonjával kapcsolatban.
Cser-Palkovics András helyettes szóvivő csütörtökön azt mondta: a mostani hatalom ki akarja menteni, el akarják tüntetni, ami még eltűntethető az emberek pénzéből, és ezt bizonyítja szerinte a "kínai üzlet" is.

A Heti Válasz úgy értesült, hogy a Belügyminisztérium egykori III/1-es főcsoportja szigorúan titkos tisztjének vállalkozása lehet a 2010-es sanghaji világkiállítás magyar pavilonjának kivitelezője és üzemeltetője.

Júliusban hirdetik ki, hogy melyik cég építheti fel, üzemeltetheti a 2010 májusában kezdődő sanghaji világkiállítás magyar pavilonját. A Miniszterelnöki Hivatal által írt ki erre közbeszerzési pályázatot. Sajtóhírek szerint a befutó a Genexpo 2010 Hungary Kft. lesz, a megbízás értéke 2,5 milliárd forint.

A Heti Válasz cikkéből az is kiderül: a Genexpo ügyvezetője Dégen István, aki 1977-től 1987-ig D-24-es fedőnéven a III/1-es csoportfőnökség szigorúan titkos tisztjeként nemzetközi hírszerzéssel és elhárítással foglalkozott. Cser-Palkovics András azt mondta, hogy a Gernexpo Kft-t 2008 októberében alapították, és sok tapasztalata nincs.

Olvasóink írták

 • 3. Power 2009. június 19. 20:26
  „A romeltakarításhoz lapát kell!”
 • 2. redstar 2009. június 19. 12:43
  „De hülyék!Hát mire játszana?!Bukásra?!Az csak a Fidesz álmaiban él...
  SzT tisztek...mikor veszik már tudomásul, hogy azok nem a társadalom aljából, hanem krémjéből kerültek ki?Persze hogy boldogulnak, mert nem buta emberek...
  Annyi tapasztalatuk mindenesetre van bármiben, mint Ioszip Totnak meg Kaya Ibrahimnak a társadalombiztosítási és adóügyekben..:-)))))))
  Nagy szarrágás az egész ügynöközés...”
 • 1. comet 2009. június 18. 22:07
  „"Fidesz: a kormány túlélésre játszik" megdöbbentő felfedezéseket tesz a Fidesz, és még mire jöhetnek rá 2010 tavaszáig? Lehet hogy akkor már arra is rájönnek, hogy nincs nagony mit átvenni?
  A túlélési politika sikeréhez azért kellett egy parlamentből kivonulgató impotens Fidesz, meg egy bárgyú köztársasági elnök is. Persze lehet hogy valahol egy csapatról van szó. Mindenesetre így közösen jól átvágták az országot.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: az ország az IMF-hitel lélegeztetőkészülékén függ

Orbán Viktor szerint Magyarország az összeomlás felé halad és az EU- és az IMF-hitelek… Tovább olvasom