Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Fidesz: az MDF megszavazta a második Bokros-csomagot

Amiről már egy évtizede is azt hittük, hogy a múlt része, most ismét fenyegető valósággá vált, megérkezett a második Bokros-csomag, ezúttal az MDF ajándékaként, gyurcsányi csomagolásban - közölte a Fidesz azt követően, hogy az MDF elfogadta a párt programját és jóváhagyta az együttműködést az SZDSZ-szel.
Magyarország köszöni, de nem kér a második Bokros-csomagból - olvasható a Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője által jegyzett közleményben."Elég a megszorításokból, elég a Gyurcsány- és Bokros-csomagokból!" - zárul a Fidesz reagálása.

Az MDF országos választmánya szombaton fogadta el a párt választási programját és hagyta jóvá az SZDSZ-szel való együttműködést. Makay Zsolt, az országos választmány elnöke az MTI kérdésére elmondta: a választmányi tagok 43 igen, 12 nem és 14 tartózkodás mellett hagyták jóvá a budapesti választmány január 20-i döntését, mely szerint az MDF fővárosi választmánya kész együttműködni az SZDSZ fővárosi választmányával.

Bokros Lajos, a párt miniszterelnök jelöltje a sajtótájékoztatón nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.

Olvasóink írták

 • 4. bambinaXX 2010. január 31. 16:29
  „1! nincs. gusztustalan!!!!
  Nekem spec. Bokros szimpi lett volna. SZDSZ-el karöltve már nem az: MDF vesztett 1 szavazót.
  remélem többet is!”
 • 3. Léni 2010. január 31. 14:29
  „A fidesz ebből boldogult vagy 3 évig! Akár meg is köszönhetnék Bokrosnak!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 2. KovácsPistike 2010. január 30. 20:54
  „Nincsen új a nap alatt.
  "Ha mindenki hazudik körülöttünk, akkor az igazmondás forradalmi cselekedetnek számít."
  (George Orwell)

  A muter már nem szereti sem a szegfűt, sem az ibolyát, a kertben még a bokrokat is kivágatta a faterral. Nem győzünk takarítani a madarak után.

  Ahol 40 centis kilátót 40 millióért építenek fel, 10 db fatuskó 3,2 millióba kerül és ahol 100 milliós végkielégítést utalhatott ki magának Sz. Sz. Eleonóra, a BKV Zrt. humánpolitikai igazgatója ott nem lehetnek újabb csodák.

  Az elévült különösen nagy értékre elkövetett és hűtlen kezelés bűntettével az állam kárára törvénysértés útján gazdagodott Gyurcsány Ferenc, a sikkasztó Karakasev Anna, a 120 milliót sikkasztó terézvárosi Ispánkai László, a visszadátumozó ,,főkozmetikus" Tóth József, az előzetesben lévő Hunvald György, a vesztegető és közügyektől eltiltott Kaszab Csaba, a bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsított Zuschlag János, az mszp portrétárából törölt és az Egyesült Államokban egy zátonyra futott hajóból kimenekült Nyékes Béla, az elítélt, majd felmentett Boldvai László mszp pénztárnok, a zsurki vodkagyárt felvirágoztató Baja Ferenc, a sikkasztással és hűtlen kezeléssel vádolt Herédy Dezső, a jelentős kárt okozó csalásért és magánokirat hamisításért jogerősen elítélt bonyhádi Szabó Gábor mszp-és képviselő, Tocsik Márta 800 milliós sikerdíja, stb., stb., stb. satatöbbi.”
 • 1. 648452 2010. január 30. 19:56
  „Nos, ha valakinek ez a társaság kell, akkor lelke rajta.
  Ezekben az MDF-esekben és liberális SZDSZ-esekben egy szemernyi önérzet, vagy önbecsülés sincs?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együttműködik az MDF-fel az SZDSZ

Elfogadta az MDF-fel való választási együttműködést az SZDSZ országos tanácsa (ot) - jelentette be a… Tovább olvasom