Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 13°C | 25°C Még több cikk.

Fidesz: Bajnai és költségvetése komoly veszélyt jelent az országra

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint Bajnai Gordon és költségvetése komoly veszélyt jelent Magyarországra, a magyar emberekre és a magyar gazdaságra.
"Magyarországot ma ettől kell megvédeni" - tette hozzá. Az ellenzéki politikus csütörtöki közleményében Bajnai Gordon miniszterelnöknek a Parlamentben rendezett ünnepi konferencián elmondott beszédére reagált. Navracsics Tibor szerint az emberek rendszerváltásban való csalódottságának egyik fő oka, "hogy az olyan, üzletemberből lett politikusok, mint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egyetlen kínálkozó lehetőséget sem hagytak ki saját vagyonuk gyarapítására és a közvagyon megcsapolására".

A kormányfő azt mondta: szerinte 1989-ben jól döntött Magyarország, hogy a Nyugathoz kötötte magát, és saját kezébe vette sorsa alakítását, újból elindulva azon az úton, amelynek végén az erős, sikeres és gyarapodó Magyarország van. Hozzátette: 1956-ban a forradalom és szabadságharc elbukott, de célját - ha évekkel később is - elérte, ugyanis 1956. október 23-án fogant az 1989. október 23-án született szabad Magyarország.

Bajnai Gordon azt mondta, a harmadik Magyar Köztársaság kikiáltása óta, az elmúlt húsz évben sok mindent elértünk, de sokan vannak azok, akik csalódtak a rendszerváltásban; ebben a politikusoknak nagy a felelőssége, hiszen nem az emberek, hanem a politikusok hagytak ki kínálkozó lehetőségeket.

Olvasóink írták

  • 2. lidocain 2009. október 22. 16:54
    „"1956-ban a forradalom és szabadságharc elbukott, de célját - ha évekkel később is - elérte, ugyanis 1956. október 23-án fogant az 1989. október 23-án született szabad Magyarország."

    még nem érte el. de majd talán tavasszal meg- és felszabadulunk végre! Adja az ég,hogy ugy legyen!”
  • 1. IVY 2009. október 22. 14:17
    „Konkrétan: a középosztály egyre nagyobb arányú lecsúszását és az aló(bb) osztály (bocs) éhenhalását.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamis százdollárosokat foglaltak le Siófokon és Budapesten

Hozzávetőleg húszmillió forint értékben foglalt le a siófoki rendőrség hamis százdollárosokat,… Tovább olvasom