Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Fidesz: Bajnai és Simor mondjon le!

Lemondásra szólította fel a magyarországi adóelkerülés miatt Bajnai Gordon miniszterelnököt és Simor András jegybankelnököt Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteken Budapesten.
Bajnai Gordon a mai napig adós az elszámolással, hogy hány millió forintot bujtatott el a magyar adóhatóságok elől és menekített ki Magyarországról. Nyilvánvaló, hogy ilyen háttérrel, ilyen pénzügyi technikákkal a kormányfő hitelesen nem kérhet a magyar lakosságtól áldozatvállalást, ezért a miniszterelnöknek le kell mondania - jelentette ki Navracsics Tibor sajtótájékoztatón.

A jegybankelnökkel kapcsolatban a Fidesz frakcióvezetője azt mondta: Simor András vagyonát Ciprusra menekítette ki, hogy ne kelljen Magyarországon adót fizetnie. Ezért méltatlanná vált a Magyar Nemzeti Bank elnöki posztjára, így neki is meg kell fontolnia a lemondást.

Olvasóink írták

42 hozzászólás
 • 42. maradando 2009. június 05. 23:20
  „Ugyan minek mondjanak le erre a kis időre .”
 • 41. Power 2009. június 05. 19:37
  „Gordonnak 60 ezerszer is leírhatod, hogy mondjon le, akkor sem megy. Nem Angliában vagyunk.
  Az ottani Gordonnak már az ötödik kormánytag fordított hátat.”
 • 40. KolomparBeyonce 2009. június 05. 18:53
  „MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE!”
 • 39. maradando 2009. június 05. 17:56
  „Kaja Ibrahim sajnos nem tud beirni a DM-be mert az arab irásmódot nem ismeri .”
 • 38. rhyyy 2009. június 05. 17:52
  „Elég érdekes, hogy mindig a fidesz húzza elő az off-shore kártyát a pókermeccs alatt. Kicsit se furcsa.
  Valamilyen véletlen folytán mindig csak az aktuális kormánypártról derülnek ki (vagy találnak ki) ilyen dolgokat.
  Nagyon elszomorító, hogy a 21. században, amikor elvileg azért már intelligens emberek élnek, még mindig lehet egy lejáratókampánnyal nyerni (vagy azt hinni, hogy nyerni:):)) semmi program... ezek nagyon megérik a pénzüket. Menjenek inkább kapálni!!!!”
 • 37. Power 2009. június 05. 17:49
  „33-nak: Nálam a következő három lehetőség közül egyik sem alternatíva: MSZP, SZDSZ és MDF. A valós indokaimat órákon át sorolhatnám.”
 • 36. Örvájn 2009. június 05. 17:48
  „Eszméletlen, ugyanaz a hozzászóló egyrészről szélsőséggel vádolja a Fideszt, majd párhuzamba állítja - azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy rossz színben tüntesse fel - a cigánysággal. Szóval mindegy milyen módszerrel, a lényeg, a sutoggó propaganda dolgozón. Védi, oltalmazza ezt a leszerepelt szégyenteljes teljesítményt nyújtó kormánypártot. Majd ugyanezzel a módszerrel mocskolja az egyébként III. Köztársaság 19 évéből 15-öt ellenzékben 4-et kormányon töltő pártot. Megértem a haragot a Fidesz egységesítette a jobb oldalt, folyamatosan növő szavazótáborral rendelkezik, hitelesége egyre ,,vesszedelmeseben" nő. Ja és nagyon úgy néz rekord gyors kormányalakítás után, rendkívül határozottan állna kormányrúdhoz.”
 • 35. maradando 2009. június 05. 17:47
  „33.Boytronic. Az egy olyan erőforrás ami a csödőr lába közőtt van!DE ezután kettő lesz beléd helyezve,hogy ne lötyögjön. Nos vázlatosan talán ennyit !”
 • 34. JungHeinrich 2009. június 05. 17:32
  „...majd ha a választásra jogosultak legalább fele elmegy szavazni és azon eredményeket nyilvánosságra hozzák arról lesz milyen következtetést levonni!A baloldalnak reszeltek az biztos, de a jobboldal milyen hisztériás rohamokat fog produkálni ..:-DDD Amíg nincs legalább 50% addig nem létezik semmiféle többség...ez világos?”
 • 33. Boytronic 2009. június 05. 17:10
  „A választások előtt:-Mondják már meg nekem,hogy mi az alternativa???”
 • 32. smalltown 2009. június 05. 17:09
  „de qva unalmas mar ez a mondjon le !!!!
  Jojjon vegre a Viktor kiraly a magyar Kim Ir Sen!”
 • 31. Power 2009. június 05. 17:05
  „Csak reménykedem, hogy a magyar választópolgárok a kezükbe veszik majd a saját sorsukat és vasárnap elmennek a választásokra.”
 • 30. papaya 2009. június 05. 16:38
  „27. Ok logarifjúkommunista elvtárs,leülhetsz. Még két napod van hátra pszichés megsemmisülésedig.”
 • 29. Fiúk_a_bányában 2009. június 05. 16:36
  „27., Logaritmus: "Szerintem szomorú, hogy ez a két egy tőről metszett csapat ennyire nullába veszi a szavazókat, de még szomorúbb, hogy a szavazók ezt a megaláztatást észre sem veszik, nincs igényük erre."

  Na, ez a kulcsmondat.Erre kéne valahogy ráébreszteni "az embereket."

  Igényük talán még lenne, ha látnának hiteles embereket. De azok nem látszanak: nincs hangjuk, nyilvánosságuk, pénzük. Ha mégis fölbukkannak valahol, fölzabálja őket az ostoba, ordító nagypolitika, mielőtt a hangjuk eljuthatna a tömeghöz.
  És ha eljutna is: talán nem is értenék, lásd Karinthy Krisztus vagy Barabás c. novelláját...”
 • 28. maradando 2009. június 05. 16:28
  „27. Logaritmus. De őszintén ,2 nappal a választás előtt van érdemi vitának helye ?”
 • 27. Logaritmus 2009. június 05. 16:18
  „24. hozzászólás Fiúk_a_bányában: szerintem meg ne mondjon le, szavazzon rájuk az, akinek ez a fajta mentalitás szimpatikus. Azon vagyok meglepődve, hogy ezt a nesze semmi, fogd meg jól típusú, csak szövegelésre alapított politikát milyen sokan tartják jónak. A Fidesznek nincs programja (itt tudtam meg, hogy a Jövőkép hivatalosan nem az), az EU kampányban egy büdös szót sem ejtenek az EU-ról (mondjuk az MSZP se sokat), az örökös gáncsoskodás és fikázás mellé semmit nem tettek le párhuzamosan. Ennél még az idióta Jobbik képviselők is jobban fárasztják magukat...

  A mai sokpárti vitára mindenki elment aki indul a választásokon, kivéve:
  - cigányokat
  - Fideszt

  Szerintem szomorú, hogy ez a két egy tőről metszett csapat ennyire nullába veszi a szavazókat, de még szomorúbb, hogy a szavazók ezt a megaláztatást észre sem veszik, nincs igényük erre.”
 • 26. Logaritmus 2009. június 05. 16:14
  „12. hozzászólás tarjani

  Ajánlott olvasmány e témában:
  http://w.blog.hu/2009/05/26/az_orszag_a_hatalom_es_a_dicsoseg

  "A szoci armageddont sejtető pécsi választáson a választópolgárok többsége nem vett részt. A Fidesz 66 százalékos győzelme a választók alig harminc százalékának szavazatából képződött, ez nincs egyharmada azoknak, akiknek lapot osztottak, nemhogy kettő. Az abszolút többség otthon maradt; ha lenne alapértelmezett érték a választáson, mint az egyszázalékos adófelajánlásnál a gyermekszegénység, akkor a Nem Tudja/Nem Szavazna Párt nyert volna. A Pécsett induló pártok összes esze és praktikája a választók többségét egyáltalán nem mozgatta meg, sem a helyi hatalom, sem az országos véleménynyilvánítás lehetősége nem volt elég ahhoz, hogy elmásszanak ikszelni. Ennél is alacsonyabb részvétel várható az EP-választáson, amiből aztán megint ki lehet számolni hihetetlen támogatást és sosemvolt méretű legitimációt, és mögöttük megint ott szuszog majd az otthon maradtak tömege, akik ezen az étlapon semmi fogyaszthatót nem találtak.
  Nem sokaság, hanem lélek

  Ekkor az a paradoxon áll elő, ami miatt évek óta megunhatatlan szórakozás a magyar szélsőjobb, vagyis a még nemzetibb oldal. Tudniillik ők rendre azt hajtogatják, hogy aki magyar, az velük tart, és közben a tízmillió magyar állampolgárból maximum párszázezer tart velük. Továbbegyenlő a magyarok kevesebben vannak a cigányoknál, vagyis mit ugrálnak a többség nevében, amikor ők egy törpe kisebbség, amelytől elvárható, hogy ne tételezze a szokásait kizárólagosnak. Hát ebből a komplexusból aztán óriási poénok születnek, amin nagyokat lehet mulatni, csak rájuk szavazni nehéz, mert nyilvánvaló hülyeség már az öndefiníciójuk is."”
 • 25. 620829 2009. június 05. 15:34
  „SAJNOS COMETNEK VAN IGAZA.....HA NINCS SEMMID-----AMIT VÉGRE LEHETNE HAJTANI DE A ZSEBED TELE--SENKI SEM TUD TENNI ELLENED SEMMIT!!!!!!!!!!!!!”
 • 24. Fiúk_a_bányában 2009. június 05. 15:29
  „Székház.
  Bánya.
  Szőlő.
  2002. tavasz
  Parlamenti nem bejárás.

  A Fidesz mondjon le.”
 • 23. igazságkereső 2009. június 05. 15:25
  „Comet: az hogy nálunk nem úgy van mint Kínában vagy Németországban, az csak rajtunk múlik.Olvasd el flexsnake sorait és választ kapsz mindenre!”
42 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasist, heroint és kokaint találtak Ferihegyen

Egy Egyiptomból érkező magyar és egy Ecuadorból beutazó portugál férfinál találtak hasist, heroint… Tovább olvasom