Délmagyar logó

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 18°C | 33°C Még több cikk.

Fidesz: Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc képtelen a magyar ember oldalára állni

Bajnai Gordon egy előző heti rádióinterjúban azt mondta, hogy a kormány által elhatározott rezsicsökkentés szélhámosság, hétfőn pedig "a Gyurcsány-párt emberei" fogalmaztak úgy, hogy blöff.
A Fidesz szóvivője szerint Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet sem kormányzásuk idején, sem most nem érdekelte, nem érdekli a magyar családok helyzete, és képtelenek a magyar emberek oldalára állni
Zsigó Róbert hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ismét kiderült, hogy Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc egy követ fújnak, egyformák.

Felidézte, hogy Bajnai Gordon egy előző heti rádióinterjúban azt mondta, hogy a kormány által elhatározott rezsicsökkentés szélhámosság, hétfőn pedig "a Gyurcsány-párt emberei" fogalmaztak úgy, hogy blöff.

Hozzátette: nyilatkozataikon nincs mit csodálkozni, amikor kormányon voltak, háromszorosára emelték a gáz, és kétszeresére a villany árát. Olyan terhet raktak ezzel a magyar családokra, ami szinte elviselhetetlen volt számukra - mondta, hozzátéve: a külföldi közműszolgáltatókat különféle kedvezményekkel segítették.

Zsigó Róbert azt mondta: akkor sem és most sem érdekli a magyar családok érdeke őket, világosan látszik, képtelenek a magyar emberek oldalára állni, képtelenek arra, hogy segítsék, kevesebb teher legyen a magyar embereken.

A szóvivő szerint az is egyre világosabban látszik, hogy a magyar emberek a rezsicsökkentés ügyében is csak a Fideszre számíthatnak.

Kiemelte: el fogják érni, hogy minden magyar család esetében érvényesüljön a 10 százalékos rezsicsökkentés, és szeretnék elérni, hogy július 1-re a víz-, csatornadíj, a szemétszállítás, a PB-gáz, kéményseprés díjai is csökkenhessenek. Azt is szeretnék elérni, hogy a szeptemberi kihelyezett frakcióülésen már tárgyaljanak az áram és fűtés árának mérsékléséről.

Mindent megtesznek azért, hogy akármennyire akadályozzák a közműszolgáltatók, akármennyire kirohannak a Gyurcsány-Bajnai korszak emberei az intézkedés ellen, minden családnak megfelelő mértékben csökkenjenek a terhei - summázta.

Olvasóink írták

 • 4. pachakuti 2013. április 15. 21:23
  „Ebben az egy kijelentésben igazat állt a Fidesz.”
 • 3. grafika88 2013. április 15. 17:56
  „Ez a szóvivő se Magyarországon él ! v. nem lát..nem hall ....A fidesz is jó magasan tesz a családok, kis emberek problémáira !
  675 000 MUNKANÉLKÜLI !! 500 000 külföldre költözött magyar ember, 4,5 millió szegénységben --1,5 millió mélyszegénységben él !! 400 000 éhező gyerek !!
  MIRŐL beszél a fidesz ?????”
 • 2. Léni 2013. április 15. 17:14
  „Az energiának is mint minden egyébnek ára van, amit ki kell fizetni!
  Olyan gazdasági fejlődés kellene, ami biztosítja, hogy mindenki ki tudja probléma nélkül
  fizetni a felhasznált energiát.
  Egyébként is ki fogja mindenki fizetni csak éppen más módon!”
 • 1. queenmargareth1 2013. április 15. 16:16
  „na, meg van az értelme a sok szóvivőnek”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: csak iskolaérett gyerekek kezdjék meg az első osztályt!


Tovább olvasom