Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Fidesz: Bajnai Gyurcsányabb a Gyurcsánynál

A Bajnai Gordon által bejelentett megszorító csomag brutális, felhatalmazás nélküli és családok tízezreit hozza majd lehetetlen helyzetbe - összegezte a Fidesz álláspontját Szijjártó Péter.
Szijjártó Péter mélyen antidemokratikus jelenetnek nevezte Bajnai Gordon kormányülést követő tájékoztatóját, melyen a kormány válságkezelő intézkedéseit ismertette. A szóvivő szerint ugyanis egy illegitim miniszterelnök jelentette be, hogy "lenyomja az emberek torkán a minden eddiginél brutálisabb megszorításokat tartlamazó MSZP-csomagot".

Az is kiderült, hogy a csomag olyanokat büntet, akik nem tehetnek arról, hogy Magyarország ilyen helyzetbe került - mondta az ellenzéki párt szóvivője. Hozzátéve, hogy ráadásul ezek az emberek soha, semmire nem válaszották meg Bajnai Gordont.

Abból, hogy ez a csomag brutálisabb intézkedéseket tartalmaz az eddigi Gyurcsány-csomagoknál, világossá vált, hogy Bajnai Gordon Gyurcsányabb a Gyurcsánynál - fogalmazott Szijjártó Péter. Számokban kifejezve a szóvivő szerint ez azt jelenti, hogy Bajnai 110 százalékig Gyurcsány.

Újságírói kérdésre reagálva - hogy az áfa-csökkentés, amit korábban a Fidesz is szorgalmazott jó irány-e - Szijjártó Péter leszögezte: nem érdemes a csomagot elemeire bontani, mert úgy ahogy van, brutális és illegitim.

Olvasóink írták

 • 5. Írástudatlan-Tdi. 2009. április 20. 10:03
  „Power! Sajnálom hogy csak fröcsögésnek fogod fel a hozzászólásomat pedig írtam a kivezető útról is a Munkáspártról. De valószínűsíthető hogy te a Fidesz oszlopos tagja vagy és ezért futottál át a kivezető utat jelentő írásomon. Én ezt találom jelenpillanatban a legjobb kivezető útnak.Vagy inkább a jobbikot akarod vagy a Szocialista-Szdsz gyílkosokat vagy az Mdf-et vagy a Magatehetetlen Fideszt? Ólvasd el a Munkáspárt progjamját majd abban láthatsz csodákat. Egyépként minden fizikai dólgozónak az vólna az igazi pártja.Hiába kerűlne hatalomra a Fidesz ugyan ott fólytatná ahol a Szocialista gyílkosok abbahagyták.A fizikaidólgozókat,nagycsaládosokat,nyugdíjasokat,betegeket éppen úgy leigáznák mint a Szocialisták. Na most rajtad a sor. Most te írjál valamit a kivezető útról.”
 • 4. surjana 2009. április 20. 09:23
  „Drasztikus? Igen Ismét a kisember érzi meg, ugyanis nem mindegy, hogy 70 ezerből, vagy 1millióból vonják el a 15 százalékot. Ki Érzi meg jobban?
  Pártállástól függetlenül nem mocskolódni kell, nem ujjal mutogatni egymásra, hanem a nemzet érdekét kell szem előtt tartani. Ha valakinek (bármelyik pártszemélynek) van jobb "ötlete", a jó ég áldja meg, rukkoljon már elő vele! Ne a háttérből uszítsunk! Fogjunk már végre össze! Hiszen minden hatalmon lévő pártnak az volt, az a célja, hogy saját zsebre munkálkodjon! Nem az egyszerű munkás ember érdekli!
  Ébredj magyar! Vagy mégsem így van?”
 • 3. comet 2009. április 19. 22:01
  „" Bajnai Gordon által bejelentett megszorító csomag brutális, felhatalmazás nélküli"
  Ezzel a felhatalmazás nélküli dologgal kéne bombázni az alkotmány bíróságot meg a köztársasági elnököt, szépen elmagyarázva nekik, hogy Fletó miért nem csinálhat maga ellen lonstruktív bizalmatlanságit böszme képviselői által, miért alkotmány és demokrácia ellenes bukottan önhatalmúlag egy kétes multú barátot jelölni utódnak stb.
  Erről egy valódi ellenzéknek nem dumélni kéne, hanem tenni ellene.”
 • 2. Power 2009. április 19. 20:52
  „1-nek: És mi a nem "szar"? Mi a kivezető út?
  Valami útbaigazítást adhattál volna! Így tényleg csak "fröcsögőnek" tűnsz!”
 • 1. Írástudatlan-Tdi. 2009. április 19. 19:56
  „Na már megint a Fidesz szokásos fröcsögése! Amit ez a félnótás Szíjjártó itt elmondott ezt mindenki tudja! Ezzel az észrevételével letudta hogy a Fidesz nem ért egyet a bajnai féle mészáros programmal.És ezzel ki is fújt a Fidesz! Ez a segítség a részükről a nép irányába! Hát milyen ellenzék ez? Miért nem tesz valamit a gyakórlatban is hogy elbuktassák a gyílkos mészárosokat? Mert csak szar gyáva férgek!A háttérből jó fizetés tudatában csak pofáznak és pofáznak! Szerintem ezzel a gyáva szar ellenzékinek nevezett párttal mint a Fidesz semmivel sem járnánk jobban! Én mondom hogy megkellene próbálkozni a Munkáspárttal. Ki tudja? Lehet hogy ők többre vólnának képesek mint az egész jobbóldalinak nevezett párt.Talán még felelőségre is vonná mind az eddigi kórmányt hogy hová tűntek az ország milliárdjai és miért élnek ők luxuskörűlmények között mikor sok fizikaidólgozó,nagycsaládos,nyugdíjas és beteg elesett emberek kerűlnek illetve kerűltek a kilátástalanság küszöbére!?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MDF: sok szó, kevés tett

Az MDF elnöke szerint a vasárnap ismertetett Bajnai-program a kormánypártokat kívánja megszólítani,… Tovább olvasom