Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Fidesz: csak a Fideszre számíthatnak a devizahitelesek

Ha a baloldalon múlt volna, a devizahitelben eladósodott családok soha semmilyen segítséget nem kaptak volna - mondta Kocsis Máté.
A devizahitelesek csak a Fideszre számíthatnak - így kommentálta Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a szocialista Korózs Lajos csütörtöki szavait.

Az MSZP elnökségi tagja sajtótájékoztatóján arról beszélt, pártja szerint nem megoldás a devizahitelesek problémáira, ha a bajba jutott embereket összeköltöztetik, egykori munkásszállókon, laktanyákban helyezik el.

Kocsis Máté tájékoztatóján erre úgy reagált: Korózs Lajos ismét bebizonyította, hogy a baloldali politikusoknak erkölcsileg nulla felelősségérzetük van.

Azok a családok, akik devizacsapdában vannak, és az otthonukért küzdenek, éppen Korózs Lajosnak és "eszmetársainak" köszönhetik a helyzetüket - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója, hozzátéve: ha a baloldalon múlt volna, a devizahitelben eladósodott családok soha semmilyen segítséget nem kaptak volna.

Ezzel ellentétben a mostani kabinet 2010 után számos intézkedést hozott az érintettek támogatására - hangsúlyozta, ezek közé sorolva az árfolyamgátat, a végtörlesztést, az eszközkezelő megalapítását és az ócsai lakóparkot. Ezen felül a kormány kész kisebb rezsijű, állami tulajdonú ingatlanokat felajánlani azoknak a bajba jutottaknak, akik nem tudják fizetni jelenlegi otthonuk rezsijét.

"A devizahitelesek és a bajba jutottak számíthatnak a Fideszre, és Korózs Lajos sajtótájékoztatóját figyelve csak a Fideszre számíthatnak" - összegezte véleményét Kocsis Máté.

Olvasóink írták

 • 5. Őszödi 2013. május 09. 20:43
  „A felelőtlen embereket megsegítik, mialatt másoktól a nyugdíjaikat vették el. Persze hogy megsegítik, mert a képviselők többsége devizahiteles.”
 • 4. _csutak_ 2013. május 09. 17:59
  „Az egész banki csalás még a fidesz korszakban kezdődött, Járai hatalmas hisztije ellenére!
  Ez a szerencsétlen flótás pedig a Delphoi jósdát is kenterbe veri, hisz ő mindet jobban tud a szociknál :)
  Van még azért Magyarországon elme és ideg gondozás!”
 • 3. igazságkereső 2013. május 09. 16:55
  „Igen, a "devizahitelesek" számítanak is a Fideszre és a Kormányra, mert a devizahitel, mint ilyen nem is létezett, azt a bankok trükközték, hogy az általuk engedélyezett és a jövedelemigazolások alapján útalt forintösszeget a magyarországi bankok állítsák vissza az eredeti összegre, mert banki trükközésük eredménye jelenleg az, hogy végeláthatatlan összegűvé "varázsolják" annak tőkerészét, a kamatok állandó változtatásairól már nem is szólva! Tehát itt az ideje annak, hogy a Fidesz merjen végre nagyon bátran intézkedni a banki trükközések visszamenőleges és végleges megszüntetése tárgyában! Hogy miről szól ennek az írásnak a lényege, azt szívesen elmagyarázzák mindenkinek neves közgazdászaink és jogászaink, de ismerik ennek lényegét pontosan a bankok is, kik az általuk engedélyezett összegű hitel tőkerészét 40 % körüli összeggel tisztességtelenül megemelték és ha van valaki aki visszafizetné a hátralevő hitelét, van bőr a képén banknak a tőke és hitelei összegének 4 %-át felszámítani visszafizetés címén! Mi ez ha nem banki uzsorázás, ugye ez nem államilag engedélyezett össznépi átverés?!!”
 • 2. StencilAtya 2013. május 09. 15:56
  „Fidesz: csak a Fideszre számíthatnak a devizahitelesek

  semmi kétség. csak a fidesz!!!!!”
 • 1. queenmargareth1 2013. május 09. 14:27
  „fúj...ma találtam a postaládában egy színes fideszimádatot okádó "újságot" van mire költeni a pénzt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

PM: a Fidesz fejezze be a szabadságjogok korlátozását!

Megszoktuk, hogy a Fidesz "a nagy gazemberségeit még nagyobb gazemberségekkel próbálja leplezni" -… Tovább olvasom