Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Fidesz: Gyurcsány fél, ezért támadta a bírákat

Gyurcsány Ferenc és pártársai félnek a lelepleződéstől, ezzel magyarázható a Fidesz szerint az, hogy a miniszterelnök miért támadta szavakban az ügyészséget és a bírákat.
Gyurcsány Ferenc és pártársai félnek a lelepleződéstől, ezzel magyarázható a Fidesz szerint az, hogy a miniszterelnök miért támadta szavakban brutálisan az ügyészséget és a bírákat az elmúlt napokban többször is. Cser-Palkovics András,a Fidesz helyettes-szóvivője és Bencsik János országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján minderről a Magyar Villamossági Művek és a tulajdonában lévő Vértesi Erőmű körül feltárt aggályos pénzmozgások kapcsán beszélt.

Miközben Gyurcsány Ferenc és az MSZP folyamatosan arról beszél, hogy nincs pénz, és brutális megszorító intézkedések tömegével veszi el a pénzt magyar emberektől mindig kiderül, hogy a haverokra mindig jut állami pénz -jelentette ki Cser-Palkovics András. Százmilliók, milliárdok mennek el gyanús átláthatatlan állami ügyletekre, amelyekben mindig felmerül egy szocialista országgyűlés képviselő vagy szocialista képviselők tulajdonában lévő cégek -tette hozzá.

Az állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Műveket, szocialista közeli kajmánok és energiapókok hálózták be, melynek következtében ezek a hanyag állami vezetők szocialista a szocialista közeli vállalkozókkal közösen 50 milliárd forintnyi kárt okoztak az eddigi vizsgálatok alapján -mondta Bencsik János. Állami milliárdok indultak útnak az MVM-ből, offshore cégek irányába -tette hozzá. A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a szocialista politikus Kapolyi László egyik cége a becslések szerint körülbelül 20 milliárdos kárt okozott 11 cégnek, akik ezt most az MVM tulajdonában lévő Vértesi Erőművel szeretnék megtéríttetni.

Nem igaz, hogy az állami szektorban működő vállalatoknál ne lenne pénzügyi forrás, ez az ügyletsorozat is bizonyítja, hogy egy év leforgása alatt mintegy 50 milliárd forint került ki az állami szektorból offshore cégekenek keresztül Magyarország területéről -mondta Bencsik János. Az ellenzéki politikus szerint felelőtlen, hanyag vezetők állnak az állami vállalatok egy részének élén, akik miatt az országot jelentős erőforrásoktól fosztják meg, közben a szocialista kormány újabb és újabb megszorításokkal próbálja a kialakult likviditási helyzetet kezelni -tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 5. netuddki 2009. március 25. 19:05
  „Az biztos hogy Gyurcsány beszédét hallva nekem is az jutott eszembe mint a fideszes szóvivőnek.Pedig se szóvivő se fideszes nem vagyok.Majd mondhatja két év múlva hogy "megmondtam".”
 • 4. spiler 2009. március 25. 13:28
  „IGEN VOLTAK ÉS VANNAK FURCSA ITÉLETEK...........DE A TE DOLGOD LETT VOLNA EZEN KÉRDÉSEK MEGOLDÁSA IS!”
 • 3. kilo 2009. március 25. 12:49
  „"szocialista közeli kajmánok és energiapókok"

  Kérek abból a cuccból, amit ez előtt evett... :D:D”
 • 2. apuka 2009. március 25. 12:16
  „Ismét a mindenáron ellentmondás. Szerintem is a magyar közigazgatás egyik leggyöngébb eleme az igazságszolgáltatás és a törvénykezés előkészítése. Abban nincs igaza Gyucsánynak, hogy az ítélkezés elfogult. Az elfogultság gyakorlásához sokkal felkészültebb aparátus szükséges. Az igaszság szolgáltatás függetlensége címén, a bírói kar önálló hatalmi ágként működik. Ennek legjobb példája az Alkotmánybíróság, ami igenis figyelembe veszi az Alkotmány értelmezésénél, hogy merről fúj a szél.
  Az állami vállalatok vezetőit pedig ugyanabból a körből választják ki, bárki is van hatalmon. Teljesen egyetértek e vezetők értékelésében a Fidesszel. Arra leszek kíváncsi, hogy Ők vajon elvégzik-e a szükséges tisztogatást. 1998 és 2002 között nem tették. Volt olyan helyettes államtitkár, aki 4 kormányt szolgált ki (a FIDESZ-ét is). Nem azért, mert olyan jól dolgozott, hanem mindkét oldalról voltak régi harcostársai. Az alacsonyabb szinteken pedig tucatjával vannak olyan emberek, akik teljesen pártfüggetlenül rombolják az országot.”
 • 1. comet 2009. március 25. 12:07
  „Gyurcsány egy paranoiás pszichopata, ezért szélhámoskodott ösze magának milliárdokat, ezért csapta be a választópolgárokat és böszme alatvalóit (együgyű birkái még meg is tapsoltá), és mivel pontosan tudja hogy mit tett, és mit kaphat érte, rohadtul fél, és mivel rohadtul fél , rászabadította a rendőrséget a lakosságra, a lakosságot a Fideszre és végül a parlamentet a bíróságra.
  A barom. Ahelyett hogy kezeltette volna magát.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A többség szerint legalább 3 év kell a válságkezeléshez

Még a szocialista szimpatizánsok csaknem fele is úgy véli, hogy egy teljes kormányzati ciklusra van… Tovább olvasom