Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Fidesz: Gyurcsány leszámol a bűntársakkal

A Fidesz frakcióvezetője szerint Katona Tamás pénzügyminiszté-

riumi államtitkár lemondása azt jelzi, hogy Gyurcsány Ferenc valószínűleg úgy döntött, „leszámol bűntársaival” – Navracsics Tibor erről pénteki sajtótájékoztatóján beszélt. Katona Tamást lemondatták – jelentette ki a politikus, aki szerint a miniszterelnök a balatonőszödi beszéd óta „menekül”, először ugyanis a rendszerváltás óta eltelt 16 évre, majd a politikai élet minden szereplőjére megpróbálta szétteríteni a felelősséget hazugságaiért, azonban amikor csődöt mondott, „valószínűleg úgy döntött, hogy leszámol a bűntársakkal, azért, hogy magát mentse, mindenki mást levált”.

Lendvai: az MSZP

tárgyalást ajánl


Tárgyalást ajánl a Fidesznek az MSZP a Varga Mihály és a Matolcsy György által felsorolt reformterületekről – jelentette ki Lendvai Ildikó pénteken Egerben. „Ha ezek legalább részben (...) valódi felismerést sugallnak, akkor van miről tárgyalni. Vegyük komolyan tehát és ne csak pejoratívan használjuk a szót, hogy készül az új Orbán-csomag; ha kiderül, hogy mi van benne, hogy ők miben látják a szükséges takarékosság eszközeit, illetve a reformlépéseket, ez már lehet egy tárgyalási alap” – fogalmazott az MSZP Heves megyei elnökségének ülését követő sajtótájékoztatón a párt parlamenti frakcióvezetője.

Kossuth téri nagygyűlés

A tetteiért mindenkinek felelnie kell, az országot az anarchia szélére sodró miniszterelnöknek is. Ezt a Fidesz alelnöke mondta pénteken Budapesten, pártja Kossuth téri nagygyűlésén. Gyurcsány Ferenc tetteivel, szavaival rossz példát mutat gyermekeinknek. Mi, magyar anyák attól félünk, hogy a miniszterelnök hitvány példája követendő lesz – fogalmazott Pelczné Gáll Ildikó mintegy tizenötezres hallgatóság előtt. A Fidesz alelnöke azt mondta, azért vonulnak ki a Kossuth térre nap mint nap, ha kell, százszor is, hogy a felnövekvő nemzedék, a gyermekek jövőbeni becsületéért küzdjenek. Pelczné Gáll Ildikó úgy vélte: ahogy tizenhat évvel ezelőtt felcsillant a lehetőség a szabadság visszaszerzésére, most annak megvédéséért kell harcolni. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitatható volt a játékvezetés Bükön

Kézilabda

Audi-ETO II–Marcali 30–27 (16–16) Tovább olvasom