Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Fidesz: Gyurcsány összeesküvés-elméleteket kreál

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a Sukoró-ügyben indult eljárás kapcsán összeesküvés-elméleteket kreál, és mindenáron mártírt próbál faragni magából - olvasható a párt, a szocialista politikus Facebook-bejegyzésére reagáló közleményében.
Gyurcsány Ferenc "Brigantik" címmel közzétett Facebook-bejegyzésében a Sukoró-ügyben indult eljárásról azt írta: "ez egy ocsmány koncepciós ügy. Először találtak bűnöst - ez most én lennék -, és ehhez keresnek bűnt."

"Nagy összeesküvést nem tudtak kreálni, ez már nem Rákosi korszaka. Be kell érni kevesebbel. Polt teljesíteni akar, ha az én meggyanúsításom volt kinevezésének feltétele, akkor ő most teljesít. Silány ember. Ha majd egyszer nem lesz főügyész, utálni fogja magát. Sajnálni fogom, harag és megvetés nélkül" - olvasható a bejegyzésben.

Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorról azt írta, hogy a jelenlegi miniszterelnök "a magyar történelembe gazemberként fog bevonulni, egy szerencsétlen III. Richárdként, aki cselt vetett, de rajtavesztett".

A Fidesz-frakció pénteki közleményében azt írta: a volt kormányfő "mindenáron csillogtatni próbálja a színház világáról szerzett ismeretét, azonban a szereplőket illetően még van mit tanulnia: III. Richárd karaktere ugyanis nem Orbán Viktorhoz, hanem sokkal inkább hozzá hasonlít, hiszen a volt miniszterelnök tegnap ismét bebizonyította, hogy ideggyenge és az őrület határán áll".

"Összeesküvés-elméleteket kreál, és mindenáron mártírt próbál faragni magából, pedig ha valóban ártatlan a Sukoró-ügyben, nincs mitől félnie. A már-már hisztérikus viselkedésével viszont ennek éppen az ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot. Erre mondják azt: az kiabál a legjobban, akinek a háza ég" - fogalmaztak a közleményben.

Olvasóink írták

  • 1. csergemerge 2011. szeptember 03. 21:10
    „Gyurcsány valóban pszichopataként viselkedik, hasonlóan a tolvajhoz, akit amikor még csak megszólít a rendőr, rögtön ezzel vág vissza:
    Én???
    Csirkééét??? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szőcs Géza: kell egy hely, ahol jó lenni

Az országban elsőként Kaposváron adták át a megyei jogú városoknak kiírt Agora-program keretében… Tovább olvasom