Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Fidesz: ˝ízléstelen képmutatás˝ Mesterházy brüsszeli útja

Nem sikerült az MSZP-nek a megújulás - írta közleményében a kormánypárti frakció.
A Fidesz "ízléstelen képmutatásnak" nevezi Mesterházy Attila brüsszeli útját, a párt szerint Bajnai Gordon után az MSZP elnöke is ottani szocialistákkal Magyarország "szavazatának megfosztásáról" és "támogatásának megvonásáról diskurál".

A Fidesz-frakció szerdai közleménye szerint nem sikerült az MSZP-nek a megújulás, a régi szocialista képmutató beidegződések sütnek Mesterházy Attila minden mozdulatából.

Hangsúlyozzák, hogy Magyarország és a magyar emberek eddig egy dolog miatt szenvedtek el uniós pénzügyi szankciót és megszorításokat: a Gyurcsány- és a Bajnai-kormányok veszélyes gazdaságpolitikája és hozzá nem értése miatt, amiért 2004 óta egyszer sem tudták tartani az Európai Unió által elvárt költségvetési egyensúlyt.

A kormánypárt szerint "ízléstelen képmutatás" Mesterházy Attila nyilatkozata, hiszen a magyar választók bizalmát csúfosan elvesztő baloldal az elmúlt három évben mindent megtett azért, hogy külföldi politikus barátait a Magyarország elleni lejárató kampányra használja fel. Hazug és alaptalan hadjáratot folytattak és folytatnak az ország ellen a médiatörvény, az alaptörvény ürügyén, a bankadó bevezetése és a rezsicsökkentés miatt - írják.

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke szerdán Brüsszelben kijelentette, hogy pártja semmilyen szankciót nem támogat, amely bármilyen forrástól vagy szavazati jogától fosztaná meg Magyarországot. A pártelnök találkozott az Európai Bizottság több alelnökével és tagjával, Neelie Kroesszal, Maros Sefcoviccsal, Michel Barnier-vel, Andor Lászlóval, Johannes Hahnnal és Stefan Fülével, valamint Martin Schulzcal, az Európai Parlament elnökével és Hannes Swobodával, az európai szocialisták képviselőcsoportjának vezetőjével is.

Mesterházy Attila közölte, azért ment Brüsszelbe, hogy meggyőzze partnereit: az Európai Unió semmilyen formában nem büntetheti Magyarországot és a magyar embereket a kormány téves, hibás lépései miatt.

Olvasóink írták

 • 8. Mozimasiniszta 2013. március 21. 14:04
  „7#-es ! (úgyis mint balfék) Orbán miniszterelnökként hivatalos volt, ...házy meg hívatlanul ment - nyalni...
  nos , ha megemésztetted, akkor bólints egyet !”
 • 7. balihoho 2013. március 21. 08:13
  „...És Orbán brüsszeli útja?”
 • 6. kontrapista 2013. március 21. 07:44
  „Mesterházynak egy sportcsarnokot kell biztosítani Brüsszelben, mivel véleményét csak így tudja hatékonyan kifejezni ( forogva ) . A hadonászásai, szájcsücsörítései már-már a Ducet is felülmúlják, de a hatásszünetei még csiszolásra várnak.”
 • 5. florian72 2013. március 21. 07:41
  „2. deszkás 2013.03.20. 20:03

  Neki mindig ennyire futja sajnos.”
 • 4. fenyő 2013. március 21. 07:33
  „Kiválóan működik a werberi stratégia. Kik ezek a Brüsszelbe szaladgáló ellenzéki önjelöltek ? (Levernék már egymást lábról a nagy szaladgálás közben !) Az átlagember a hazudozásból és az árulkodásból is kinő felnőtt korára. Sőt, kifejlődik az önkritikája és a helyes ön- és helyzetértékelése is. Már akinek kifejlődik. Akiknek meg nem alakul ki ez a képessége, azokból lesznek a talpnyalók és árulók. Ez viszont súlyos személyiségzavarhoz vezet. Sokat és gyorsan felejtenek. Elfelejtik, hogy néhány évvel ezelőtt mit műveltek, nem számolnak tetteik súlyával. Így most azt képzelik, hogy tiszták, makulátlanok, hogy mások sem emlékeznek semmire.”
 • 3. _csutak_ 2013. március 20. 21:28
  „Az ellenzék bármit tesz a kormány szóvivője vagy valamelyik megmondója azonnal megalázza.
  Az átlagember ebből óvodás korában kinő, de ahogy elnézem a fideszben az a buta magatartás a felvételi követelmény:(”
 • 2. deszkás 2013. március 20. 20:03
  „Az ízléstelenség az amit a Fidesz művel. Az előttem szólónak is csak ennyire futotta.”
 • 1. Mozimasiniszta 2013. március 20. 19:42
  „szerencsétlen ...házy !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szijjártó Péter kuvaiti befektetési szakemberrel tárgyalt

Oszama al-Ajub azért látogatott Budapestre, hogy felmérje a magyar gazdasági környezetet és a… Tovább olvasom