Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Fidesz: Varga László az MSZP-nél rasszistázzon!

Varga László és társai jobban tennék, ha az MSZP-hez fordulnának, és ott rasszistáznának - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője kedden.
A Fidesz közleményében arra reagált, hogy Varga László kedden közölte: az MSZP felszólította Orbán Viktort és Sólyom Lászlót, hogy nagyon határozottan lépjenek fel a szélsőségesekkel szemben. Azt kérték továbbá, hogy a Fidesz ne adjon menlevelet a szélsőségeseknek.

"Emlékeztetünk az MSZP-s Pásztor Tiborra, aki blogjában +díszzsidókról+ írogatott, vagy éppen Gyurcsány Ferencre, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet (...) előbb a nyilasok, aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától" - írja a helyettes szóvivő.

A közlemény ismerteti Döry Miklós, XIII. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselő egyik testületi ülésen elhangzott beszédét is, amelyben a Fidesz szerint a képviselő portugáloknak nevezte a romákat és azt mondta: "az odajáró kisebbség teszi ki az óvoda minimum ötven, de inkább hatvanöt százalékát. Ebből következik az, hogy azt, amit a költségvetésben nem kapnak meg, mint kisebbség, azt megpróbálják másképp pótolni, és rengeteg, nem annyi a lopás, mint egy normál iskolában".

Varga László szocialista képviselő keddi sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy egy országban, ahol a szélsőségesek teret nyernek, ott a szavakat a tettek követik. Emlékeztetett arra, hogy a fideszes Molnár Oszkár milyen kijelentéseket tett a várandós roma nőkről. Hozzátette, hogy az ellenzéki képviselő szerint a melegeket is börtönbe kellene zárni.

Olvasóink írták

 • 16. Zejko 2009. október 28. 11:29
  „Mivan most roplabdat jatszanak a rasszista szoval mi ez teeeee .......”
 • 15. pocokkaa 2009. október 28. 08:42
  „A választásokig még hány egyébként normális ember fog itt és máshol a másik torkának ugrani és hihetetlen baromságokat beszélni. A nagy többség vélt vagy valós meggyőződéssel, félműveltséggel fröcsög már most is hatalmas előítéletekkel csak egy-egy oldal vizsgálatával az igazság teljeskörű megismerésének legkisebb igénye nélkül. Csoda, ha valaki ember tud majd a végén maradni.”
 • 14. Nostradamus 2009. október 28. 06:56
  „Nem tudom hogy megölte-e azt a fiatalt. DE: az igaz, hogy ma nem kell dávidcsillagot vagy ehhez hasonlót viselni a magyarnak, viszont folyamatosan kirabolják, megfosztják történelmétől, földjétől, méltóságától. Lassan a betevő falattól is, emberek menekülnek öngyilkosságba a kilátástalan helyzetük elől. Nem, nem fegyverrel irtják a magyart - még. De minden más eszközzel ellehetetleníteni igyekeznek. NEM kisebb bűn ez sem, jól jegyezzétek meg.”
 • 13. apátfalvifaszagyerek 2009. október 28. 05:24
  „Jobbikosok figyelmébe: <moderálva...> (kell hozzá gyomor, az biztos) Hát ez már túlmegy egy bizonyos határon!!! És olvassátok el a cikk alatt linkelt írásokat is, azok egy részét is ez a kis ..... Lipusz Zsolt (nyíregyházi Jobbik alelnök - Morvai ezen írásokra nyugodtan reagálhatna, mint pártjában a fejét felütő -eleddig jelen nem lévő- szélsőségre) követte el... Kérdezem én: Ezért minden európai államban minimum bírósági eljárás dukálna... akkor szép hazánkban (nincs irónia) miért nem???? Nem tűrhetjük tovább, hogy ezen ..... tovább szégyenítsenek minket!!!! (és nem kell idekeverni Bajnaiékat, őket is el kell zavarni a francba). Bezzeg amikor arról cikkeznek, hogy több külföldi ország szerint is hazánkban újra feléledtek a szélsőséges eszmék, akkor mindegyik illetékes ..... kussol meg zsidózik... És erre megszülethetnek ilyen cikkek... Nem tudom hogy ez a ..... Lipusz oda merne-e állni a kinyírt zsidó fiú még élő rokonaihoz, és nekik mondani el mindezeket... amekkora görény állat (bocs, vadászgörények), kétlem...”
 • 12. cartagonova 2009. október 28. 02:57
  „Szánalmas, és röhejes ennek a rasszista, fasiszta lerágott csontnak az egymásra dobálása, közben az ország morálisan a béka segge alatt,többek között azért is, mert a közbiztonság helyte állítása, a mokkabűnözés felszámolása helyett mindkét bagázs ezzel van elfoglalva. Jöjj virrasztó ébredés! Jöjjön a JOBBIK!”
 • 11. comet 2009. október 27. 20:56
  „7- sajnálom hogy kimoderálták a linkemet, ami orosz náci szervezeteket mutat be. A link a Youtube-on van számos hasonlóval, és azért tanulságos, mert jó kontrasztja a Magyar Gárdának, ami ennek vagy akár amerikai vagy német náci szervezetek tükrében egyáltalán nem náci szervezet, úgy hogy Göncz Kinga és társai hamis rágalmakkal próbálják lejáratni saját hazájukat. Tehát a helyzet még messze jobb nálunk mint számos más országban, csak az MSZP próbálja ezt másképpen beállítani, mert az MSZP egy nemzet ellenes csürhe.
  Az MSZP illegitim kormánya, a bűnöző miniszterek és miniszterelnökök ellen kell tiltakozni a nemzetközi fórumokon.”
 • 10. szpirigonzálesz 2009. október 27. 20:53
  „Mert az MSZP nem az egyébként rasszista MSZMP folytatása?
  Mert csak a tagságot és a vagyont vette át?
  Egyébként mossák kezeiket és az MDF vezetőit?”
 • 9. TrombiFrédi 2009. október 27. 19:53
  „Szóval most már Sólyom László is határolódjon el, látom dolgozik a cuci agytröszt, ha nincsenek pozitív eredmények, szítják a feszültséget, aztán meg "állítsuk meg a Fidesz hazugsággyárait" és társaik! A szaudi focistákat "learab terroristázótól"miért nem határolódnak el??? A Cucik is igazán elhatárolódhatnának maguktól és a baloldaltól is, mert amit eddig csináltak az baloldali értékek sárbatiprása!”
 • 8. igazságkereső 2009. október 27. 19:37
  „Bizony jó lenne, ha már véget érne ez a sok eszement "rasszistázás" és minden ami ezzel összefügg! Itt lenne az ideje annak, hogy a felelős vezetők, akik az országot irányítják, vagy legalább is próbálják azt tenni,hogy a valóban komoly,súlyos társadalmi problémák megoldására koncentrálnának.Nincs szükség "műbalhéra" akkor , amikor emberek százait lakoltatják ki, mert számláikat nem tudják fizetni, mert pénzügyileg teljesen ellehetetlenítették.Meg kell nézni az interneten,hogy a Széchenyi kártyát igénylők között is több százan vannak,akik nem tudják visszafizetni annak összegét és nyilván nem "jókedvükben" teszik ezt,hanem gondoskodtak arról kormányzati szinten,hogy ne legyen fizetőképes kereslet az adott iparágban és ilyen sok van!Ezek után jön a KAVOSZ és annak szövetségese,hogy végrehajtanak,kilakoltatnak,stb.Egy magára valamit is adó állam, ország vezetői / Angela Merkel kancellár,stb..,/ messze elkerüli az ilyen embertelen lépéseket,sőt 2009.október 26-án az egyik híradóban személyesen jelentette ki, hogy az emberek nem felelősek a válságért,azt nem ők idézték elő,így nem szabad szankcionálni őket!Bizony jó lenne, ha már végre ez az ország észhez térne és jogai érvényesítése érdekében értelmesen összefogna a sok handabandázás helyett.Miután jelenleg az MSZP-SZDSZ van hatalmon,az Ő kötelességük ebben az országban emberi légkört teremteni,nem elnyomorítani szándékosan ezt a társadalmat,az emberek nehezen megszerzett vagyonát / lakás, autó,stb/ pedig nem hiénákra bízni- itt a végrehajtókra gondolok -kiknek státuszát azonnal vissza kell vonni! -és önkormányzati emberi érzéssel rendelkező tisztségviselőkre kell bízni az ügyek rendezését.Rákosi és Kádár idejében nem volt ilyen mély erkölcsi és gazdasági rombolás, már pedig ennek megállításáért kizárólag az MSZP-SZDSZ konglomerátum a felelős és nekik kell cselekedniük most és azonnal!!”
 • 7. tintasbarns 2009. október 27. 19:26
  „Az MSZP-párt tele van zsidókkal, cigányokkal, tudatlan parasztokkal, fél és egész hűlyékkel ,szarrágó képviselőkkel, buzikkal, prostikkal, hazugokkal, becstelenekkel, indenditás zavarral küszködőkkel és még én vagyok a rasszista milyen országban elünk kikérem magamnak dehogyis kérem ki magamnak hiszen én rsszista vagyok.”
 • 6. comet 2009. október 27. 18:39
  „szánalmas és az országra nézve tragikus, hogy egyszerűen nincs több a rasszista kártyánál az MSZP tarsolyában, és eszelős módon ebből meg tud élni évek óta úgy, hogy közben szétlopta, és tönkre tette az országot. Semmilyen Oszkár, meg Gábor rasszista megnyilvánulását sem lehet egy lapon említeni azon pusztítással amit az MSZP végzett, és ez a gyalázatos társaság még mindig a helyén van, ilyen olcsó mocskolóddással, ami viszont az ellenzéket is minősíti. A rasszizmusnak nincs helye az országban, de azt a rendőrségnek kéne lerendeznie, már ha lenne normális rendőrség és igazságszolgáltatás, de az MSZP-s csürhe gondoskodott róla, hogy az se legyen. Hogy hol kezdődik a nácizmus? Hát nem a Magyar Gárdánál az biztos, és nem is Molnár Oszkárnál. <moderálva>
  Ja, és a cionisták közül MSZP berkekből még senkit sem támadtak, pedig hát azok is rasszisták a javából, sőt nemzetellenesek.”
 • 5. 751510 2009. október 27. 18:03
  „Ez a "rasszistázás", "nácizás" már annyira elkopott, hogy egy sima "moderálva" százszor többet ér”
 • 4. achilleus 2009. október 27. 17:12
  „Léni, akkor egy kis SÉTA, Bacher Ivántól (tudod ki az? A Népszabadság antirasszista publicistája, igaz ezt az írását a Népszabi nem közölte) Részlet:
  "(...) Azt nem értettem, miért a zsinagóga elé kell szervezni egy antifasiszta tüntetést, mi köze az antifasizmusnak a zsinagógához, de gondoltam aztán, ott volt hely, elvillamosoztam, troliztam szépen addig.
  Aztán, mikor odaértem, már oldalogtam is tova. Jó, ha harmincan álldogáltak ott, de ami a nagyobb baj: rögtön a főhelyen egy szocialista politikus feszített.
  Hát azt már nem. (...)
  Akik a nyakunkra hozták a fasizmust, azokkal nem fogok együtt tüntetni ellene.
  Hát mi közöm lehet nekem ezekhez, ezekhez a hitvány, gyáva senkikhez? (...) Eddig azt lehetett mondani legalább: egyik is lop, másik is lop, de emezek legalább nem rasszisták, nem nácik. (...) Ők antifasiszták? Hát ők idézték a kórt elő. Gyávasággal, kulturálatlansággal, hitványsággal és mindenekelőtt: az eszelős korrupcióval."”
 • 3. Léni 2009. október 27. 17:03
  „Ti vagytok felháborodva? Ez az egész ocsmányság a Fidesz, azon belül Orbán Viktor viselkedése,
  átkozódása, fenyegetőzése , gyalázkodása hozta életre! Túl nőtt rajtatok? Megérdemlitek!”
 • 2. Logaritmus 2009. október 27. 17:02
  „Ahelyett, hogy MINDENKI rendet vágna a saját háza táján, egymást szapulják.”
 • 1. valoperes_zugugyved 2009. október 27. 16:59
  „lerágott csont.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a Fidesz ne adjon menlevelet a szélsőségeseknek

Az MSZP arra szólította fel Orbán Viktor Fidesz-elnököt és Sólyom László államfőt, hogy nagyon… Tovább olvasom