Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Fidesz: veszélyesek az MSZP-kormány kinevezései

A szocialista kormány olyan kinevezésekről és személyi jelölésekről dönt, amelyekkel még jó ideig korlátozni akarja a következő kormány mozgásterét; ezek a kinevezések "veszélyesek és károsak" - jelentette ki a Fidesz helyettes szóvivője vasárnap Budapesten.
Cser-Palkovics András ilyen, az állampolgárok számára "káros" kinevezésnek nevezte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete és a Központi Statisztikai Hivatal elnökének, valamint nagyköveteknek a kinevezését, és az uniós biztos jelölését. Ezek a kinevezések azt bizonyítják, hogy a kormány hosszú évekre tönkre akarja tenni az országot - tette hozzá.

Ezért hétfőn a fideszes országgyűlési képviselők azokat a minisztereket interpellálják majd, akiknél megszülettek azok a döntések, melyek az "ejtőernyőzésekről" szólnak - jelentette ki.

Olvasóink írták

 • 4. 648452 2009. november 29. 19:58
  „Szűrös Mátyás 1989. október 23-án az Országgyűlés erkélyén kikiáltotta a Magyar Köztársaságot.
  Mit mondott Szűrös Mátyás volt köztársasági elnök, aki mellesleg MSZP -tag is volt?

  "az MSZP a nagytőke érdekeit szolgáló neoliberális párt"
  "az SZDSZ eleve azért volt erősen antikommunista, hogy az első választásokon minél több szavazatot szerezzen. Az SZDSZ nem egyszerűen koalíciót kötött a szocialistákkal, hanem rájuk telepedett. Horn Gyula nem egyszer panaszkodott nekem, hogy az MSZP-n belül is nagyon erős a neoliberális lobbi, Vitányi, Szekeres, Kovács László hatalma."

  Szűrös Mátyás szerint az MSZP nem szociáldemokrata, hanem egyszerre bolsevik jellegű és a nagytőke érdekeit szolgáló neoliberális párt.

  Valószínűleg már a 6-os metrót építhetnénk, ha anno megmarad Szűrös, Németh Miklós és Pozsgay és nem a neoliberális, privatizációs újmilliárdos, vállalatgyűjtő, harács ripacsok kezébe kerül a magyar kormány.

  A ripacsok nem magát az embert tartják a legfontosabb tőkének, amelyet elsősorban védeni és értékelni kell, hanem a pénzt, mert nem ismerik az emberbarát gazdaságot. Ezért van a gazdasági világválság, és ugyanezért van társadalmi, gazdasági és morális válság az országban.

  Sajnos a magyar mezőgazdaság és az állattenyésztés sem "emberarcúbb". Itt is megfigyelhető a dolgozók és a termelők kihasználása a végsőkig (később fizetünk, majd nem fizetünk, csak minimálbért fizetünk) stb. miközben a profiton pedig milliós jutalékok, osztalékok kerülnek kifizetésre.”
 • 3. rozator 2009. november 29. 15:17
  „A kettőt nem hasonlitanám össze! A PSZÁF élére is , és uniós biztost is választani KELL!Főtisztviselőket és Főtiszteket NEM kellett, csak a törpe elhelyezte tojásait!(pl. Póda Jenőke Szegeden)”
 • 2. achilleus 2009. november 29. 14:17
  „1. hozzászólás Walaky 2009.11.29. 12:42
  Ugye milyen bosszantó? Most pedig ezeknek az akkori miatt már nemcsakhogy szabad, hanem egyenesen kötelező, sőt meg is van bocsátva. Ez ám a pártatlan következetesség.”
 • 1. Walaky 2009. november 29. 12:42
  „Anno decibel Viktorom állított, akarom írni nevezett ki olyan "közigazgatási huszárokat " hat évre, akik valamért (talán szőlőt kapáltak neki?) kedvesek voltak számára!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KDNP: újabb gyanús ügy Terézvárosban

Újabb gyanús ügyre derült fény Budapest VI. kerületében; a kerületi foglalkoztatást segítő kft.-nél… Tovább olvasom