Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Filmes hírek: Tom Cruise kopaszon

Tom Cruise kopaszra vágatta fejét az új Spielberg-film, a Különvélemény (Minority Report) egyes jeleneteinek kedvéért. Steven felajánlotta, hogy használjunk parókát, de én tiltakoztam - mesélte Cruise. - Azután hogy korábban az összes veszélyes mutatványt magam akartam végrehajtani, és nem engedtem érvényesülni a kaszkadőröket, nem lett volna szép, hogy az utolsó feladat előtt megtorpanok. Életemben nem voltam még ilyen kopasz! Nagyon élveztem, csak a gyerekeim ijedtek meg tőlem egy kicsit.

A film minap megtartott Los Angeles-i díszbemutatóján. Tom Cruise Penelopé Cruzzal kart karba öltve érkezett, de ott volt a többi fontos szereplő, Max von Sydow és Colin Farrell is, akiknek egyformán kijutott a rendezői ölelésből.
Az új Spielberg-opusz magyarországi mozipremierje szeptember 12-én lesz.


További infó Cruisról

Cruise, Paltrow és Spielberg az Austin Powers 3-ban!
Mike Myers, az Austin Powers atyja rábeszélte régi barátját, a „friss diplomás" Steven Spielberget, hogy vállaljon egy röpke szereplést a legújabb Austin Powers paródia-vígjátékban, a Goldmemberben. A rendezőnek tetszett az ötlet, s miután elolvasta a vicces forgatókönyvet, igent mondott: miért ne lehetne önironikus és adhatna ő is fricskát a filmiparnak? Olyannyira belement a játékba, hogy ő pedig Gwyneth Paltrow-t és Tom Cruise-t ajánlotta Mike-nak, szerepeljenek ők is a film egyik jelenetében.

Így hát Mike írt egy epizódot kifejezetten Gwyneth számára is, s a forgatókönyvrészletet maga Spielberg küldte el a két sztárnak.
Steven Spielberg együtt forgatta Tom Cruise-zal legújabb filmjét, a Minority Reportot, Gwyneth Paltrow-val kapcsolatban pedig arra büszke, hogy már megszületése előttről jól ismeri, mivel a Paltrow-szülők évtizedek óta Spielberg baráti köréhez tartoznak.

Tom Cruise űrutazása
Tom Cruise átélhette az űrhajózás izgalmát képzeletben, hiszen ő kölcsönözte a hangját narrátorként a torontói központú IMAX-birodalom legújabb, Space Station 3D (Űrállomás) című filmjéhez. A National Air and Space Museumban (a kanadai repülő- és űrkutatási múzeum) tartott premieren Cruise és több űrhajós is jelen volt.
Az óriásvásznakra készített film a nemzetközi űrállomás építésének kezdeti szakaszait mutatja be, a 25 fős nemzetközi űrlegénységet kiképezték a speciális 3D-s kamerák használatára. Két és fél éven keresztül készítették az asztronauták a felvételeket az űrállomáson, így eddig soha nem látott közelségből pillanthatnak be a földi nézők az űr titkaiba, az űrállomás életébe. A film készítői remélik, hogy a nézők rájönnek, milyen fontos a Föld jövője szempontjából a kozmosz megismerése, az űrkutatók eddig láthatatlan munkája.

Tom Cruise és az ideális partner
Tom és Nicole válásának egyik sarkalatos pontja, hogy a gyerekeket továbbra is együtt nevelik - külön külön, de közös megfontolások alapján. Erről Tom a következőképpen nyilatkozott:

- Amit az ember a gyereke iránt érez, az semmihez sem hasonlitható. Számomra a partnerkapcsolat elsősorban mély barátság, a gyerekeim iránti szeretetem pedig vigyázó, óvatos, szeretetteljes gondoskodás. Minden napom azzal telik, hogy a jövőjüket egyengetem, az értékrendszerüket csiszolgatom. Remélem, kifogom majd azt a partnert, aki mindezt már tudja, érti, és nem nekem kell megtanítom rá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszú távra fejleszt a kekszgyár

A Győri Keksz Kft. hosszú távra fejleszt, de ennek vannak nehezítő körülményei is. Mindeezek… Tovább olvasom