Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 16°C Még több cikk.

Finisben az aluljáró-építők

Helyszíni bejáráson egyeztették tegnap a győri Nádor aluljáró és a kapcsolódó munkálatok befejező szakaszának ütemezését a kivitelező cégek, illetve az önkormányzat szakmai vezetői. Megállapították: határidőre minden elkészülhet.
Bár az ünnepélyes átadás pontos napjának kitűzése még várat magára (július 14–21. között várható, információink szerint protokolláris okokból utóbbi a valószínű), a győri Nádor aluljáró és a hozzá kapcsolódó létesítmények építői úgy dolgoznak, hogy a szerződés szerinti, június végi határidőig minden elkészüljön, illetve kellő idő maradjon a forgalomba helyezésig a műszaki átadás-átvételi procedúrára.
Maga az aluljáró gyakorlatilag hamarosan teljesen kész lesz, a szigetelésen dolgoznak, aszfaltoznak a fedett részeken. Ezzel a jövő héten teljesen elkészülnek. A kivezető szakaszokon az északi és déli oldalon még dolgoznak az útépítők az ütemezésnek megfelelően. A Szent István úton a Gárdonyi utcai kereszteződésben a múlt hét óta már az új traverzekre szerelt lámpák irányítják a forgalmat, hamarosan a helyükre kerülnek azok a táblák is, amelyek az „aluljárós kereszteződésben” az eligazodást segítik. Ezen a szakaszon mindenesetre még egy ideig az építés miatt forgalmi fennakadásra kell számítani, de ez már maximum csak egy jó hónapig tart...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ígéretesen játszott a magyar válogatott Anglia ellen

A magyar labdarúgó-válogatott Manchesterben Anglia vendége volt, és 3–1-re kikapott. Tovább olvasom