Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Fodor: Reformszövetség segítheti az összefogást

A szabad demokraták szerint az ország érdeke összefogást kíván. Az SZDSZ azt reméli, hogy az összefogást elősegítheti a Reformszövetség munkája. Mindez azt követően hangzott el kedden, hogy a liberális párt elnöke megbeszélést folytatott a Reformszövetség vezetőivel.
A Reformszövetség novemberben alakult. Tagjai többek között a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) jelenlegi és volt elnökei, a gazdasági élet reprezentánsai valamint az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) munkaadói oldalának képviselői.

A keddi megbeszélésen Futó Péter, a a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) elnöke mellett Vizi E. Szilveszter, az MTA volt elnöke vett részt.

Fodor Gábor hangsúlyozta, hogy a szabad demoraták most dolgozzák ki adócsomag-javaslatukat, amelyet hamarosan a Ház elé terjesztenek. Az adóreform, szerintük ugyanis elkerülhetetlen. A liberális pártelnök leszögezte, hogy hajlandóak támogatni a Reformszövetség minden olyan javaslatát, amely az ország érdekeit szolgálja és a reformok irányába mutat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már vizsgálódik a rendőrség a veszprémi adatvesztés ügyében

Már vizsgálja a rendőrség, hogy történt-e bűncselekmény annak kapcsán, hogy több ezer veszprémi egyetemista személyes adata hónapokon keresztül elérhető volt egy internetes oldalról. Tovább olvasom