Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Fodor talákozóra hívta az ellenzéki pártok vezetőit

Talákozóra hívta Fodor Gábor az ellenzéki pártvezetőket, hogy vizsgálják meg közösen egy, a lehető legszélesebb támogatással bíró szakértői kormány felállításának lehetőségét.
Az SZDSZ elnöke hétfői levelében azt írta: Gyurcsány Ferenc kísérlete, hogy a közbizalmat és a parlamenti többséget a cselekvési programmal helyreállítsa, kudarcot vallott. Az SZDSZ szerint a stabilitás és közbizalom visszaállítására, valamint az ország növekedési pályára állítására egy szakértői kormány lenne képes. Az SZDSZ elnöke időpontot nem jelölt meg levelében, erről munkatársai később egyeztetnek a meghívottakkal.

Fodor Gábor Dávid Ibolyának, Orbán Viktornak és Semjén Zsoltnak írt levelében azt kéri politikustársaitól, hogy a jelenlegi helyzet mielőbbi megoldása érdekében vegyen részt az általa kezdeményezett egyeztetésen és vizsgálják meg egy közösen létrehozott szakértői kormány lehetőségét.

Meggyőződésem, hogy mi, politikusok tartozunk azzal a választóknak, hogy a jövő felélése helyett belekezdjünk a jövő építésébe - írja Fodor Gábor. Az SZDSZ meggyőződése szerint egy szakértői kormány felállítása ezt a célt szolgálja, hiszen egy szakértői kormány célja nem saját újraválasztása, hanem az ország előtt álló feladatok megoldása volna - olvasható a levélben.

Olvasóink írták

 • 6. énis 2008. szeptember 08. 22:07
  „Hűha,ez jó kérdés!”
 • 5. hűha 2008. szeptember 08. 18:09
  „....szakértői kormányt ki vezetné,kikből állna ...?”
 • 4. Figaro 2008. szeptember 08. 14:17
  „Nincs szakértés, előrehozott választások kellenek! Utána bíróság elé mindet!”
 • 3. FFFF 2008. szeptember 08. 14:16
  „Demokráciában nincs szakértői kormány,mível azt is a parlament választja meg .Mirről beszél ez a Fodor ?
  Nem sok lehetősége maradt neki az biztos.Medgyesit is kicsinálták most Gyurcsány a soros ".Azért ez nem semmi,a farka csóválja a kutyát."MOst már jobbra át van ,mindegy hogy hová állók Fodor úr ?”
 • 2. ded 2008. szeptember 08. 14:02
  „Nagyon nem akar előrehozott választást.
  A fene se tudja miért. :))”
 • 1. bizakodni 2008. szeptember 08. 13:14
  „Fodor! eddigi munkátok eredménye, hogy feléltétek az ország jövőjét, most azzal tartoztok nekünk, hogy pánikszerűen eltüntök ÖRÖKRE!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bedrogozva esett össze a zebrán

Feltehetően valamilyen kábítószer hatása alatt esett össze vasárnap egy 17 éves fiatal lány… Tovább olvasom