Délmagyar logó

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -5°C | 1°C

Fodor Tamás: Alaptalan támadás indult ellenem

Sopron Munkatársunktól A szocialista és szabad demokrata képviselők egy része alaptalan támadást indított ellenem – jelentette ki tegnapi sajtótájékoztatóján Fodor Tamás. Kijelentésével a polgármester a személyét érintő fegyelmi eljárás kezdeményezésére utalt.
– Az egyetlen ok, ami a támadásokat vezérli, az, hogy minden módon megpróbálják elterelni a figyelmet azokról a törvénysértő ügyekről, amelyekben polgári és büntetőeljárások folynak – mondta Fodor Tamás.
– Kétségbeesett kísérletet tesznek arra, hogy meggátolják, megakadályozzák a törvénysértések felderítését, a törvényesség helyreállítását és a város vagyonának visszaszerzését, hiszen ne felejtsük el, az előző városvezetés a mi közös vagyonunkban okozhatott milliárdos nagyságrendq károkat.
A felelősök nyilvánvalóan egyetlen esélyüket az ügyek megúszására abban látják, ha megpróbálják az időt húzni és elterelik a figyelmet viselt dolgaikról.
Határozottan kijelentem: nem hagyom magam megfélemlíteni,
és eltökélt vagyok abban, hogy végigmegyek azon az úton, amit a választópolgároknak ígértem, amit morális kötelességemnek tekintek.
– Munkatársammal együtt mindent el fogunk követni azért, hogy a város vagyonát visszaszerezzük és a felelősök felelősségre vonása megtörténjen. Erre kötelez bennünket hivatali eskünk, a választóknak tett ígéretünk, felelősségünk a közvagyonért.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

500 éve ''létezik'' Amerika

Tovább olvasom