Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Fogadóóra

Győr. Szakács Imre, a 2. számú választókörzet országgyűlési képviselője ma délután 4-től este 5 óráig tart fogadóórát a Fidesz Batthyány tér 23. szám alatti irodájában.

Fogyasztóvédelem

Győr. A megyei fogyasztóvédelmi egyesület Phare-pályázaton nyert ingyenes tanácsadási sorozatában holnap a javító-karbantartó szolgáltatásokról lesz szó a TESZ-székház (Arany János u. 28–32.) III. emeletén.

Keristatalálka

Győr. A helyi keristák egyesülete ma délután 4 órakor tartja találkozóját a Baross-iskola könyvtárában.

Hivatali hirdetmények

Győr. A polgármesteri hivatal felhívja a figyelmet, hogy az eljárások megindításáról, valamint a hatósági döntésekről szóló hirdetményeket a törvény által szabályozott módon a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodájának (Czuczor Gergely u. 36–38.) hirdetőtábláján teszi közzé. Ezalól csak az adóügyek kivételek, ezeket a Honvéd liget 1. szám alatti épületben lévő táblára függesztik ki. Valamennyi hirdetményt egyidejűleg közzéteszik a város internetes honlapján a www.gyor.hu közigazgatási hirdetmények cím alatt.

Nyugdíjasklub

Győr. A ménfőcsanaki nyugdíjasklub holnap délután 3 órára várja tagjait a Bezerédj-kastélyba Póczik Kálmánné előadására a nyugdíjak változásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazai siker a rangadón

Tovább olvasom