Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Fojtogatta a rendőrt a kocsma előtt

Hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás egy bácsszőlősi férfi ellen, aki egy mélykúti kocsma előtt rátámadt egy rendőr főhadnagyra, aki igazoltatott egy állampolgárt.
A férfi a lökdösődést többszöri felszólításra sem hagyta abba, ezért a rendőr őt elő akarta állítani és megbilincselni. Ekkor a támadó megragadta és fojtogatni kezdte a főhadnagyot, dulakodás közben a földre kerültek.

Egy állampolgár segítségével a rendőr végül az agresszív férfit megbilincselte, majd a jánoshalmi rendőrőrsre előállította. A rendőr nem sérült meg a támadónak azonban 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A kivizsgálás szerint a rendőri intézkedés jogszerű, szakszerű, indokolt és arányos volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mint a borsó meg a héja

Ugyanannak a pulóvernek a női és a férfi változatát vették egymásnak, egymástól függetlenül, meglepetésképp. Ugyanúgy esznek, azaz csak addig tartják a kést a jobb, a villát a bal kezükben, míg összevágják a húst, aztán megcserélik azokat. Feldmann Genovéva és Flohe Róbert több hasonlóságukat jelző dolgot is fel tudna sorolni. Úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja. Tovább olvasom