Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Földszinti ingatlanirodát nyitott a LIMIT

Jelentős változás a tizenhat éve alapított LIMIT Tanácsadó és Vagyonértékelő Kft. történetében, hogy nemrég utcára nyíló ingatlanirodát nyitott. A Délmagyarország Presztízs Díjával 2005-ben elismert középvállalkozás vezetője újabb, ugrásszerű fejlődésről számolhat be.
Bozsó Miklós ügyvezető igazgató szerint jókor, jó időben nyílt meg a LIMIT Tanácsadó és Vagyonértékelő Kft. új ingatlanirodája a József Attila sugárút elején. Abban az épületben, amelynek emeleti helyiségeiben fogadták korábban összes ügyfelüket. Azért gondolja úgy, hogy jókor és jó időben bővítettek, mert összefüggést látnak az internetező és a személyesen is hozzájuk betérő ügyfelek száma között. Míg ugyanis korábban havonta 2-3 ezren keresték fel honlapjukat, augusztus végére már elhagyták a 7500-as látogatói számot, ami azt jelenti, hogy minden tizedik internetező személyes ügyfelükké válik.

Ennyi érdeklődőt már nem lehetett az emeleten kiszolgálni – magyarázta Bozsó Miklós. Most a LIMIT tizennyolc munkatársa a 140 négyzetméteres földszinti, bankszerűen kialakított irodában foglalkozik az ügyfelekkel: itt egy helyben lehet intézni a közvetítést, az értékelést, a hitelfelvételt és lehet aláírni a szerződést az ügyvéd közreműködésével. Az emeleti irodákban már csak a cég- és a gazdasági vezetés, valamint a vállalati vagyonértékelők dolgoznak.

A cégvezető elmondta, a lakossági ügyfélkör bővülésének köszönhető, hogy míg 2005-ben 150 millió forintos árbevételt értek el, idén már az első félévben túljutottak a bűvös 100 millió forintos értéken.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felcsút

1 (0) Gyirmót 2 (0)

Felcsút, 700 néző V.: Solymosi. Tovább olvasom