Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Folytatódik a Pongó-per

Big Brother kontra Pongó. Még mindig nincs vége az ügynek.

Kedden folytatódott a Big Brother kontra Pongó per, azaz a Big Brother valóságshow-t előállító Interaktív Kft. és Lassan Zoltán bírósági ügye, ám sem Pongó, sem a beidézett Gyovai Szabolcs - egykori játékostárs - nem jelent meg a Fővárosi Bíróság tárgyalótermében.

Mint ismeretes, a Big Brother-t előállító Interaktív Kft. tavaly szerződésszegés és a TV2 jó hírnevének csorbítása miatt kártérítési pert indított a valóságshow Pongó néven ismertté vált szereplője, Lassan Zoltán, illetve tisztességtelen piaci magatartás miatt az RTL Klub ellen.

A felperes hétmillió forintra perli Pongót: ötmilliót azért követel tőle, mert szerinte megszegte azt a szerződéses kötelezettségét, hogy a "Big Brother projekt időtartama alatt" máshol nem szerepel, kétszer egymilliót pedig azért, mert - ugyancsak a szerződésben foglaltak ellenére - nem az Interaktív Kft.-n keresztül vállalt fellépést.

Dr. Beleznay Zsolt, az Interaktív Kft. jogi képviselője szerint nincs sok értelme a tanúk meghallgatásának, hiszen ők Pongó szerződés-aláírásának idején és helyén nem voltak jelen.

Feldmajer Péter, Pongó ügyvédje szerint viszont fontos meghallgatni tanúkat. Gyovai Szabolcs egykori játékostárs tanúként való meghallgatása augusztus 30-án várható a csongrádi városi bíróság előtt. Az ügyvéd rajta kívül egy további tanú megidézését is kérte az október 12-ére kitűzött újabb tárgyalásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kortyolás a dűlők alján

A bor szociológiai lakmuszpapír, az életszínvonal jelzője. Olyan termék, amelyet fogyasztásakor nem… Tovább olvasom