Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Fontos díj az életünkben

Győr - Már akkor, amikor először hirdették meg a díjat, nagyra értékeltem, hogy a létrehozók (alapítók) ösztönzik a kisebbeket, lehetőséget teremtettek a megmérettetésre, elismerésre.
S ami jó és sikeres, az idővel értékké, hagyománnyá válik. Így van ez a Kisalföldi Presztízs Díjakkal is, pedig 2003-ban – amikor cégünk indult és elnyerte „Az év vállalkozása" címet – még csak a második alkalommal írták ki az alapítók a pályázatot, hogy a rövid idő alatt is rangossá vált elismerést odaítéljék az üzleti élet legkiválóbbjainak. S lám, az első év célkitűzéseit máris sikerült elnyerniük: a megyei vállalkozók éltek a felkínált lehetőséggel és elismerték a Presztízs-díjat, melynek elnyerése és birtoklása ma már a nevének megfelelően valóban presztízst jelent a gazdasági és a közéletben egyaránt.

A Kisalföldi Presztízs Díjon való részvételt – többek között – azért is tartottuk fontosnak, hogy mint az egész ország területén dolgozó cég a megyében is megmérettessük magunkat, mert egy pályázat elkészítése, kidolgozása során a pályázó végiggondolja a saját tevékenységét, közben pedig mérleget von: honnan jöttünk, hová tartunk, s vajon helyes úton járunk-e? Mert az üzleti és a közélet a minőséget és az átlagból kiemelkedő teljesítményt köti a Presztízs-díjhoz. Ez egy olyan „klub" – köszönhetően a díj elnyerésével járó médiamegjelenési lehetőségnek –, amely egy igen előkelő szervezet: a régiónk legjobbjait tömöríti. Ebben a „klubban" a nyertesek akarva-akaratlanul is jelen vannak. Munkájukkal, jótékonysági tevékenységükkel válnak méltóvá a tagságra.

A médiamegjelenés, a társaság munkáját, szakértelmét, terveit, mecenatúráját bemutató cikkek jelentős értéket képviselnek. Ezen írásoknak köszönhetően még többen megismerték tevékenységünket, régi megbízóink pedig újra megerősítést kaptak.
A Presztízs-díjnak köszönhetően valóban nőtt a presztízsünk. A Vill-Korr Hungária Kft. csapatának is legalább annyira fontos, hogy a díj a közös munkánk gyümölcse, hiszen együtt formáltuk a céget olyanná, hogy a díjat alapítók és bírálók az egyik legtöbbek által megpályázott kategóriában Presztízs-díjra érdemesnek találták a Vill-Korrt a 2003. évben.

Hisszük, hogy a Presztízs-díj elnyerése rangot és elismerést biztosít, hogy a tisztességes, megbízható munka védjegye.
Hosszú távon gondolkodunk, elképzeléseink egybevágnak a díj alapítóinak elképzeléseivel: a szakmai munkán túl kötelességünk az értékalkotás.

Befejezésként jó szívvel ajánlom minden cégnek, vállalkozásnak a megmérettetést, akik hisznek abban, hogy felkészültek arra, hogy megmutassák saját értékeiket. Még egyszer köszönet, hogy véleményemet ismét meghallgatták, közzétették a nagy nyilvánosság előtt. Köszönöm!

Gasztonyi László

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cserbenhagyásos gázolás az 5-ös úton Balástya közelében

Életét vesztette egy 51 éves férfi, amikor feltehetően vasárnap hajnalban elütötte egy… Tovább olvasom