Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Fordulat! Vallomást tett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja

Egy egész ország követte figyelemmel a múlt szeptemberben, a budapesti Teréz körúton történt robbantást követő nyomozást, valamint a támadásban megsérült két rendőr felépülését.
Egy egész ország követte figyelemmel a múlt szeptemberben, a budapesti Teréz körúton történt robbantást követő nyomozást, valamint a támadásban megsérült két rendőr felépülését. Noha a feltételezett tettest, P. Lászlót végül október 19-én elfogták, az ügy azóta sem haladt túl sokat előre: a férfi ugyanis állította, semmi köze a történtekhez, így nem is tud mit mondani a rendőröknek - írja a BorsOnline.

P. László legutóbb a következő közleményt juttatta el a sajtónak ügyvédjén keresztül: „Csak a tárgyalás (amennyiben arra sor kerül) nyilvánossága idején, a sajtó nyilvánossága mellett kívánok az ügyben egy-két dolgot elmondani."

Azonban lehet, meggondolta magát, mert az ügyészségnek vallomás tett: „Ügyfelem vallomást tett az ügyben, de a részletekről nem mondhatok semmit, egyelőre" – nyilatkozta a Ripostnak dr. Brunner Tamás.

Azt persze jelenleg még nem tudni, beismerő vallomásról van-e szó vagy sem.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondott Kiss Gábor miskolci alpolgármester

Lemondott Kiss Gábor, Miskolc egyik alpolgármestere. Döntését a város pénteki közgyűlésén jelentette… Tovább olvasom