Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Fórum a kerékpáros

és a kastélyturizmusról

Osztrák és magyar turisztikai, illetve közigazgatási szakemberek részvételével kétnapos tanácskozás kezdődött tegnap a kastély- és a kerékpáros turizmus lehetőségeiről a fertődi kastélyban.
Az Esterházy-kastély múltjáról és rehabilitációjáról hallhattak tegnap a Duna Menti Tartományok Munkaközössége gazdaság és turizmus munkacsoportjának tagjai a fertődi fórum kezdetén. Dobó Ágota, a MÁG igazgatóhelyettesének összefoglalója után a szimpózium egyik fő témája, a kerékpáros turizmus került terítékre. Több előadó is foglalkozott e kérdéskörrel, kiemelten kezelve a Fertő tó körüli kerékpárút turisztikai lehetőségeit és a nyugat-pannon regionális kerékpárkölcsönző hálózat tervét. Az első nap zárásaként a Héderváry-kastélyról és turisztikai jelentőségéről volt szó.
A munkacsoport elnöke, Kóczán Zoltán (Kapuvár) – a megyei közgyűlés tagja – vezetésével a szimpózium mai programjában – egyebek mellett – a röjtökmuzsaji Szidónia kastélyszállodáról, az „Ausztriai kolostorok – Élmény a testnek és a léleknek” programról is tartanak előadást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elutasították az ENSZ-főtitkár reform-javaslatait

New Yorkban elutasította az ENSZ közgyűlése a világszervezet főtitkárának több reform-javaslatát. … Tovább olvasom