Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Frissen szabadult elítéltet támadtak meg

Aznap szabadult elítéltet támadtak meg Sopronban, a Csengery utcában hétfőn késő este, de az elkövetők végül is nem találták meg az elrejtett rabkeresetet.
Érdekesen alakult annak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönből hétfőn szabadult elítéltnek a sorsa, aki korábban – rendőrségi információink szerint – erőszakos bűncselekményekért több évet töltött el a rácsos intézet falai között. Megtámadták a nyílt utcán, s csak „bölcs előrelátásának” köszönheti, hogy megmaradt néhány ezer forintja.
A 34 éves, az ország más vidékéről származó férfi szabadulása után mindenekelőtt fölkeresett néhány vendéglátóhelyet, hogy megünnepelje a nagy napot. Estére rabkeresetéből alig maradt néhány ezer forintja, amit a késői órák közeledtével a zoknijába rejtett. Mint kiderült, ez az elővigyázatosság nagyon is indokolt volt. Mert amikor fedélkeresés céljából útját a Családsegítő Intézet felé vette, a Csengery utca 78. szám előtt egyszer csak három ismeretlen személy állta útját, a pénzét követelve. Miután a támadólag fellépők – akik egy kis ütlegeléstől sem riadtak vissza, hogy pénzhez jussanak – hoppon maradtak, a frissen szabadult értesítette a rendőrséget.
A kapitányság kéri, hogy akik az eset szemtanúi voltak, vagy bármilyen érdemi információval rendelkeznek, hívják a 107-es telefonszámot vagy jelentkezzenek a Lackner utcai rendőrségen. A bejelentők személyét bizalmasan kezelik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnoki vendégek

Sportpolitika

A közelmúlt hazai világversenyein, a budakalászi öttusa… Tovább olvasom