Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Fürdetik a választási hirdetőtáblákat

Összegyűjtötte az őszi önkormányzati választásokra Győrben kihelyezett hirdetőtáblákat a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. (Komszol).
A társaság szóvivője, Nagy Csaba elmondta a Kisalföldnek, hogy a városban a polgármester-, illetve képviselőjelöltek 250 szürke színű, háromoldalú választási táblán hívhatták fel magukra a választók figyelmét.
– Munkatársaink a választási táblákat a Pápai úti hulladéklerakóba szállították, ahol megkezdődött a táblák megtisztítása, mosása. Ezeknek a munkáknak a befejeztével a táblák raktárba kerülnek – tájékoztatta lapunkat Nagy Csaba.
A szóvivő hozzátette: annak érdekében, hogy a házfalakra, valamint a közterületen lévő utcabútorokra és kültéri berendezési tárgyakra – buszmegállókra, villamos kapcsolószekrényekre – a lehető legkevesebb falragasz kerüljön, Győrben 53 helyen van térítésmentesen igénybe vehető hirdetőfelület.
– Ezeket a városrészenként arányosan elosztott táblákat is folyamatosan takarítja a társaság. A lakosság megszokta és használja a hirdetési felületeket, így csak kevés falragasz kerül olyan helyre, ahol rontja a városképet – magyarázta Nagy Csaba.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitatható volt a játékvezetés Bükön

Kézilabda

Audi-ETO II–Marcali 30–27 (16–16) Tovább olvasom