Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Gálos Jánosné Trudi néni

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Gálos Jánosné Trudi néni
Újhelyi Imre Általános Iskola, Mosonmagyaróvár

Jelölő: Rozs Franciska
Indoklás
Amikor először beléptem az osztályterembe kicsit féltem, hogy fogadnak majd az osztálytársaim, valamint én hogyan fogadom őket. Ez a félelem mint később kiderült, nem csak bennem munkálkodott, hanem tanárnőmben is, ugyanis ő is akkor abban az évben kezdte meg munkáját Mosonmagyaróvárón, a mi iskolánkban. Neki is új volt minden és mindenki. Aztán teltek-múltak az évek és amikor a „válásra" került a sor, ez mind neki és nekünk is fájó szívvel történt. Szüleink elégedettsége pedig elterjedt a városban és az új kis osztálya pillanatok alatt megtelt gyerekekkel, sőt másfél osztály is kitelt volna a létszámból. Részemről a szimpátia már az első naptól megvolt, s ez így maradt egész negyedik osztályig. Támogatott minket, amikor szükségünk volt rá, s az órákon kívül is jókat beszélgettünk. A mai napig is segít minket amiben csak tud, s ez tükrözi az irántunk lévő szeretetét. Az osztálytársaim és én úgy gondoljuk, hogy ő biztosan alkalmas az általános iskolai tanító címére.


Jelölő: Tóth Alxandra
Indoklás: Mikor már óvodában nagycsoportos voltam, gondoltam az iskolára, hogy milyen lehet. Egyszer egy nagyon kedves tanítónéni jött hozzánk családlátogatásra, és megkért, hogy rajzoljak neki valamit. Én nagy örömmel nekifogtam a rajzolásnak, és amikor odaadtam neki, azt kívántam: „Bárcsak ő lenne egész alsós koromban az osztályfőnököm!" Ez így is lett, mert ő lett az osztályfőnököm, aminek nagyon örültem. Először az osztály nem tartott össze, mert szinte minden gyerek más óvodából jött. De Trudi néni – mert így hívták –, az osztályfőnököm nagyon jó osztályt kovácsolt belőlünk. Erdei táborokba is elvitt minket és az osztály ott kovácsolódott össze igazán. A négy év után nagyon szomorú volt az elválás, de az iskolában mindig felkeressük. A röplabdát is ő tartja nekünk, amit nagyon élvezünk. Ezért szeretném, hogy Gálos Jánosné, Trudi néni legyen az év tanára!

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom