Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -3°C | 5°C

Ganxsta kigolyózza Majkát?

A pletykák szerint az RTL új rosszfiúja, Ganxsta Zolee veszi át Majka helyét a BeleValóVilágban.

A pletykák szerint az RTL új rosszfiúja, Ganxsta Zolee veszi át Majka helyét a ValóVilág 4 éjszakai műsorában, a BeleValóVilágban. Az ózdi hôs egyáltalán nem pánikolt be a hír hallatán.
 

Ganxsta Zolee
A hétvégén kezdôdik a ValóVilág negyedik szériájának szereplôválogatása. A műsorról egyelôre semmi  sem szivárgott ki az RTL Klub székháza tájáról. Persze különbözô pletykák már szárnyra kaptak, a legújabb, hogy a műsorvezetôk személyét a napokban választották ki a csatorna fejei.

 Állítólag Stohl András marad a műsor arca, mellette pedig Lilu látja majd el a háziasszonyi feladatokat. Viszont a BeleValóVilág műsorvezetôjének személye még kérdéses, úgy tudjuk, Majkát az RTL új rappersztárjára, Ganxsta Zolee-ra cserélnék.

 Majka tôlünk hallott a hírrôl, de nem esett pánikba,  cifrákat sem mondott a konkurens rosszfiúra.

 – Tiszta szívvel és nyugodtan, mindent magam mögött hagyva adnám át a helyemet Zolee-nak – mondta Majka. – Ganxsta nagyon jó barátom, nem hadakoznék vele.

 Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtófônöke egyáltalán nem lepôdött meg a kérdésünkön, viszont információkkal ô sem tudott szolgálni. 
 – Még sem az indulás idôpontja, sem a műsorvezetôk kiléte nincs eldöntve, magyarul bármi lehetséges – zárta rövidre Dobsi.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oázis a Rómer- házban

Oasis – „It’s a wonderful life” címmel mától vasárnapig regionális fesztivál… Tovább olvasom