Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Garanciális javításokat végeznek a járdán

Jóllehet alig egy éve végeztek a szakemberek az Újteleki utca burkolatának helyreállításával, most ismét több helyen felbontották a járda aszfaltját. Megtudtuk, az egyéves garanciális javításra kerül sor, a lakókat azonban nem tájékoztatták.
– Senkitől nem kaptunk tájékoztatást, sem írásban, sem szóban, és ha nem vagyok éppen itthon, most a garázsból sem tudok kijárni az autómmal – mondta el lapunknak Bellai Péter Újteleki utcai lakos, több ház közös képviselője. Az utca járdáját a napokban három helyen is felbontották, erről azonban nem értesítették az ott lakókat. – Összesen öt helyen túrták fel a járdákat, megnehezítve ezzel a lakók és az arra járók dolgát. A korábbi hírek még arról szóltak, hogy öt évig csak nagyon indokolt esetben kerülhet sor bontásra az utcában. Ilyen hamar mégis szükséges a javítás?
Mint kiderült, tegnap egyéves garanciális bejárást tartott a városháza a vízmű és a kivitelezést végző cég képviselőivel, ezt előzte meg a járdák felbontása. – A páros oldalon három, a páratlan oldalon pedig két helyen megsüllyedés miatt szükségessé vált az aszfalt feltörése – tudtuk meg Horváth Istvántól, a vízmű irodavezetőjétől. – A garanciális munkák költségei a kivitelezőt terhelik. A most láthatókon kívül újabb bontásra nem kerül sor, ezekkel pedig a jövő héten végeznek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit vár a Nádor aluljáró átadásától?

Tovább olvasom