Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Gasztronómiai seregszemle

Az országos gasztronómiai seregszemlén négy szakma – a szakács, a cukrász, a pincér, a pék – képviseltette magát Tatán. A nemrégiben tartott versenyen a győri Krúdy-szakközépiskola diákjai, tanárai számos díjat elnyertek.

A végzős szakácstanulók közül Potyondi Lajos és Szalai Ákos elismerő oklevelet kapott, hozzá különdíjat is szereztek. Felkészítő tanáruk Bódis István. A szintén végzős szakácsok – Jádi Imre és Hegyi Gábor – elismerő oklevelet szereztek. Felkészítő tanáruk: Dombosné Varga Gizella. Cukrász kategóriában Bognár Éva szakoktató elismerő oklevelet és különdíjat kapott. Pincér kategóriában a végzősök közül Gyarmati Petra és Lakatos Krisztina képviselte az iskolát, aranyéremmel és különdíjjal tértek haza. Felkészítő tanáruk: Siska Mária éttermi mester.
Felnőtt kategóriában Siska Mária a terítési versenyen elnyerte az aranyérmet és Tata különdíját. Volt tanítványai – Németh Tünde és Preisinger Tibor – arany minősítést kaptak és különdíjat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy dúla születése

Egyre többen szülnek dúla, azaz "civil" segítő asszony bevonásával, aki megkönnyíti a nehéz órákat. A dúla olyan szülési tapasztalattal rendelkező nő, aki folyamatos fizikai, érzelmi és informatív segítséget nyújt az anyának a szülés előtt, alatt és után. Auxner Beatrix Győrújbaráton él, főállású édesanya, képzett szülésznő és dúla. Már lánykorában elhatározta, hogy nagy családja lesz. Tovább olvasom