Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Gáz- és távhőtámogatás

A teljes támogatási összeget megkapja az, aki március 31-én éjfélig eljuttatja jogos gáz- vagy távhő-támogatási igénylését a Magyar Államkincstárhoz – mondta Gál J. Zoltán. A háromhavi támogatás akkor sem vész el, ha a kérelmező betartotta a március 31-i határidőt, de hiánypótlásra van szükség, vagy az ügyintézés elhúzódik – közölte az ideiglenes kormányszóvivő.

A 13. havi fizetésről

A kormány módosította a 2007-re és a 2008-ra járó 13. havi illetmény kifizetéséről szóló szabályokat az Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottsággal született megállapodás alapján – közölte Gál J. Zoltán. A módosított szabályok alapján 2007 júniusa és decembere között havi részletekben, előlegszerqen kifizetik a 2007-re járó 13. havi illetmény felét.

Térfigyelő kamerák

Részben helyt adott szerdán a Legfelsőbb Bíróság a Budapesti Rendőr-főkapitányság felülvizsgálati kérelmének a rendőrség térfigyelő kamerákkal kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségéről. Az LB azonban megerősítette, a rendőrségnek meg kell mondania, pontosan hol vannak kamerák.

Bíróságra megy a MOK

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke bíróságon támadja meg az egészségügyi miniszter március 8-án hozott közigazgatási határozatait, amelyek többek között létszámleépítésről szólnak – jelentette be Éger István, a kamara elnöke tegnap. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Demonstrálnak a soproni hívek

A szombati, REAC elleni bajnokin demonstrációra készülnek a soproni szurkolók, így fejezve ki… Tovább olvasom