Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Gazdanap Bábolnán

A gazdanapokat több mint negyedszázaddal ezelőtt, 1977-ben tartották meg először Bábolnán. Most a 20. alkalommal szeptember 10. és 13. között a hazai mezőgazdasági szakkiállítások egyik legrangosabb rendezvényeként fogadja a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget.
A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokat idén a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft., a Bábolna Rt. és az IKR Rt. rendezi, szervezője a Hungexpo Rt. Az egy hónap múlva nyitó szakkiállítás tervezett összterülete 30 ezer négyzetméter. A mintegy 250 kiállító 12 ezer négyzetméteren mutatkozik be. A tematika csaknem húsz témaköre a mezőgazdaság teljes vertikumát átfogja. A hazai kiállítók mellett most először vesz részt a gazdanapokon négy spanyol mezőgépgyártó és -forgalmazó cég.

A szakmai rendezvények, konferenciák témái ez alkalommal különös figyelmet szentelnek a küszöbönálló EU-integráció kérdéseinek. A várható nagy érdeklődésre felkészülve az egyik idei újdonság, hogy EU-sátor fogadja majd a téma iránt érdeklődőket. A szervezők a szakmai látogatók mellett a nagyközönségnek is kínálnak programokat. Ezúttal is megrendezik a látványos IKR- gépshow-t és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok harsonás lovasbemutatóját. Bővebb információ a www.gazdanapok.hu honlapon található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cseszneki Nyár

A Cseszneki várjátékokból nőtte ki magát az augusztus 16.- án 20.00- kor látható, vagy inkább… Tovább olvasom