Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Gazdát keresnek az állatok

Az állatok megtekinthetők a Csizmás Kandúr Menhely és Alapítványnál: Bőny-Szőlőhegy, Páskom utca 1., ahol változó létszámú, 75 – 100 kutya és 100 – 120 macska várja új gazdáját. Az alapítvány elnöke Eva Rhodes, telefon: 06-30 / 290-35-35.
Glovita: 1 éves rotweiler lány kutyus vagyok. Gazdám autóból a Glovita-gyár ajtajához vágott, így bal hátsó lábam gyenge.
Panni: huskykeverék ivartalanított kislány vagyok. Nagyon kedves és szelíd, de magas kerítés kell, mert különben elmegyek a környékre.
Hillbilly: német juhász, kb. 3 éves ivartalanított kislány vagyok, simulékony, kedves kutyusnak ismernek.
Kata: 1 éves schnauzer kislány vagyok, fajtatiszta, nagyon játékos és mozgásigényes. Kisgyermeket könnyen fellöknék akaratomon kívül, miután nagy növésű vagyok.
Kormi: fekete labrador, kb. 3 éves, szép, okos, ivartalanított mama vagyok és 6 kutyámnak is gazdát keresek. Minket Kormi Clannak hívnak. Fiaim, lányaim fekete, vörös szép keverékek. Unokáim fiúk, a papájuk, ha jól emlékszem, farkas-

ölő volt.
Lili: fajtatiszta spitz vagyok, fiatal, kb. 9 hónapos, engem nem lehet tenyésztésre használni, csak szerető családhoz megyek, gyerekek mellé.
Sára: fehér, ivartalanított huskykeverék kislány vagyok, játékos, és csípek, ha nem játszanak velem.
Barry: kis termetű, vöröses, göndör szőrű kislány kutya vagyok. Lakásba is elmennék, kb. 6 hónapos vagyok.
Bogár: fekete, rövid szőrű keverék a fajtám. Okos, jó jelző és talpraesett fiú vagyok, kb. 7 hónapos.
Bobi: gyönyörű malamut (70 % ), kedves, nagy termetű, 8 hónapos vagyok, sürgősen gazdát keresek.
Marika és Józsi: testvérek vagyunk, nagy termetű farkasölők. Ha lehet, nem szeretnénk telepre menni, csak ha nem nagyon jó őr vigyáz ránk.
Gizi: kislány tacskó-foxi mix vagyok, kb. 1 éves, ugribugri, jó jelző.
Betty: barna, rövid szőrű kislány vagyok, nagyszájú és rövid lábú vizslának hívnak.
Ficánk: kis termetű, ivartalanított fiú vagyok, játékos, és szeretem a gyerekeket.
Vöri-Böri: fiatal, tündéri foximix ivartalanított kislány vagyok, nagyon-nagyon sok szeretetre vágyom.
Zsöm-Zsöm: 1 éves, szép zsömleszínű fiú kutyus vagyok, talán bokszer a legtöbb bennem. Sürgősen új gazdához mennék, hűséges vagyok az utolsókig.
Tom és Ben: ikrek vagyunk, kisfiúk, középtermetűek, rövid szőrű, szép, rajzolt kis pofákkal. Együtt mennénk, ha lehet.
Lecsó: ivartalanított kislány foximix, aranyos, szeretetre vágyó és szép, ha így gondolják.
Barni: 4 éves, középtermetű fiúcska vagyok, nyugodt, kedves. Idős embernek jó haverja lennék.
Stuffy: staffordshire bull mix vagyok, kb. 1 éves fiú, félelmetesnek tartanak, de igazán nagyon emberbarát vagyok.
Emmi: 8 hónapos tacskómix, ivartalanított kislány vagyok, nagyon ragaszkodó.
Röfi: fehér-barna, rövid szőrű tacskómix vagyok, pici termetem már végleges, kb. 8 hónapos, ivartalanított és nagyon jó jelző kislány.
Huss: szürke-fehér színű német juhász és husky mix vagyok, 1 éves fiúcska. Hol van egy jó gazda, aki engem vár ? 4-en vagyunk, fiatal, középtermetű, fekete, hosszú szőrű újfundlandimixek, nagyon szépek vagyunk, 3 fiú és egy lány, testvérek. A kislány ivartalanított.
Max: 3 éves, álomszép német juhász vagyok, fajtatiszta, ügyes, okos és szófogadó. Jó gazdám volt, de sajnos nem tudott tovább tartani költözködés miatt, sürgősen új gazdát szeretnék a korom miatt.
Zsümi: fekete, ivartalanított, fiatal kislány vagyok, mint egy kis termetű vizsla, fürge, jó jelző és aranyos.
Illemszki: német juhász és doberman keverék vagyok, kisfiú, piszkos gazdám kidobott 6 testvéremmel együtt, de a többiek már találtak gazdát, én is szeretnék.
Anonimus: ivartalanított, 2 éves, kis termetű német juhász vagyok, okos és jó jelző.
Vaksi: kis termetű kutyus vagyok, majdnem teljesen vaksi. Talán lenne egy olyan jólelkű ember, aki engem tiszta szeretetből befogadna.
Cicák:
80-an vagyunk, fiatalok, öregek, kiscicák és középkorúak, fajtatiszták és keverékek, és mi is mind gazdát keresünk. Kiscicákat már lehet lefoglalni, de még 3 hetet a mamánál kell maradniuk.
A Csizmás Kandúr állatmenhely csak úgy ad ki kutyát, ha az új gazdája kötelezi magát a befogadólevélben, hogy a kutya soha nem lesz megkötve, láncra verve. Az évi oltásköltséget (kombinált parvo, veszettség ellen) a könyv átadtával kérjük megtéríteni. Minimum adomány 3000 Ft / kutya vagy cica. A kutyusok és cicák ivarérett koruktól ivartalanítva vannak, nagyon szeretnénk a szaporodást leállítani, mert túl sokszor halljuk, hogy agyonütik, élve elássák, megfojtják az újszülött állatokat. Kérjük, legyenek az ivartalanítás mellett, így nagyon sok szenvedést megspórolnak az állatoknak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Környezetünk veszélyei

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság „ Környezetünk veszélyei ” címmel rajzpályázatot… Tovább olvasom