Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Gázrobbanás volt egy óvodában

A robbanás a felújítás alatt lévő darányi óvodában történt, két munkás megsérült.
Gázrobbanás történt a felújítás alatt lévő darányi óvodában, két ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán.

A rendőrségi honlapon közzétett elsődleges információk szerint az okozta a robbanást, hogy a két férfi munkavégzés közben elvágott egy gázvezetéket.

A Barcsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - olvasható a police.hu-n.

Gaál Attila, katasztrófavédelmi szóvivő korábbi tájékoztatása szerint a Barcs melletti falu óvodájában felújítást végző munkásokon kívül más nem tartózkodott az épületben.

Közlése szerint a katasztrófavédelmet kevéssel délután három óra előtt riasztották.

A két munkás égési sérüléseket szenvedett, tűz azonban nem keletkezett. Mivel a tető és a falak is károsodtak, a barcsi és a szigetvári tűzoltók átvizsgálták az épületet, a pincéből kivittek két gázpalackot - tette hozzá.

Korábban írtuk:

Gázrobbanás történt a felújítás alatt lévő darányi óvodában, két ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdánl.

Gaál Attila tájékoztatása szerint a Barcs melletti falu óvodájában felújítást végző munkásokon kívül más nem tartózkodott az épületben. Feltehetően a munkálatok során megsérült a gázvezeték, ám azt, hogy pontosan mi okozta a robbanást, még vizsgálják - mondta.

A szóvivő közlése szerint a katasztrófavédelmet kevéssel délután három óra előtt riasztották.

A két munkás égési sérüléseket szenvedett, tűz azonban nem keletkezett. Mivel a tető és a falak is károsodtak, ezért a barcsi és szigetvári tűzoltók átvizsgálták az épületet, a pincéből kivittek két gázpalackot - tette hozzá.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horváth: A Fidesz-frakció már 2011-ben foglalkozott az adócsalások ügyével

2007-től alakult ki a nagy értékű adócsalások "védelmi rendszere" - mondta a volt adóellenőr. A… Tovább olvasom