Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Gázsprayvel fújták le az idős nőt a rablók

Két csuklyás férfi támadt rá pilisborosjenői házában egy idős asszonyra. A gyanúsítottakat elfogták.
Két csuklyás férfi támadt rá pilisborosjenői házában egy idős asszonyra, lefújták gázsprayvel, majd kirabolták. A gyanúsítottakat elfogták - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

A police.hu-n az olvasható, hogy a 18 éves pilisszántói és a 21 éves pilisszentkereszti férfi csütörtökön rabolta ki a nőt, a készpénzből még aznap egy autót vettek.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a gyanúsítottakat, őrizetbe vették őket rablás gyanúja miatt, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A házkutatáskor megtalálták a támadáshoz használt kesztyűt és csuklyát, valamint az elvitt készpénz egy részét.

Olvasóink írták

 • 2. papsajt 2013. augusztus 24. 07:55
  „"A magyar iskolákban a világon elsőként kötelező lesz tanítani és tanulni a magyarországi cigányság történetét és kultúráját"-- mondta 2013. június 27-én Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter
  MTVA”
 • 1. pachakuti 2013. augusztus 23. 17:05
  „"A különböző felzárkózási programokkal a kormányzat azért küzd, hogy a hátrányos helyzetben élő emberek elhiggyék, ki lehet törni a szegénységből - mondta 2013. június 27-én Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter egy az érintetteknek indított képzés megnyitóján a Magyar Tudományos Akadémián.
  A cigányságra utalva arról is beszélt, hogy negatív identitásra - "elnyomásra, üldözésre" - nem lehet méltóságteljes emberi életet építeni, ehelyett "a kulturális önazonosságtudat megerősítésére van szükség"; szavai szerint ugyanis "az értékeken keresztül lehet egymáshoz közeledni".
  Úgy vélte, ha az iskolákban megtanítják, "mit adott a magyarországi cigányság a magyar kultúrának", akkor "össze lehet kötni a társadalmi felzárkózást a kulturális identitás megerősítésével".
  A miniszter arra - a médiában szerinte kevés figyelmet kapó - változtatásra hívta fel a figyelmet, hogy 2013. szeptember 1-jétől, a világon elsőként, a magyar iskolákban kötelező lesz tanítani és tanulni a magyarországi cigányság történetét és "kultúráját".
  (MTVA; 2013-08-23)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koraszülöttek ügye - ÁNTSZ: további vizsgálatokra van szükség

További vizsgálatokra van szükség a végső, megalapozott következtetések levonásához a miskolci… Tovább olvasom