Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Göncmustra

Kipakoltuk Kiszel Tünde szekrényét, és az ott talált holmikat megmutattuk egy stylistnak.

A műsorvezető kaméleonnak sem utolsó. Tüncinek lassan annyi ruhája van, hogy kiszorítják őt a lakásból. Szekrényeiben megtalálható a koktélruhától a kosztümig, a 60-as évektől napjainkig szinte minden stílus.  
 
- Ez egy szép szolid decens blúz, ezt még édesanyám hímezte – mutatja Tünde. - Ez egy ilyen kis koktélruha, zöld a feketével, ezt ritkán hordom, de nagyon aranyos.

Tündének valamennyi ruhájához fűződik egy-egy története, estig lehetne hallgatni. A kedvencei a kis- és nagyestélyik, amelyek akár a filmvászonról is ide kerülhettek volna. Merthogy legalább annyira feltűnőek.

- Exkluzív boltokban vásárolok, iparművészek öltöztetnek, mert műsorvezetőként dolgozom a televízióban és általában egy ruhát csak egyszer szoktam felvenni – magyarázza Kiszel

Selejtezni a díva nem szeret. Nagyon, de nagyon ritkán válik meg egy-egy ruhadarabtól, ezért is köszönte meg, hogy egy stylistot vittünk neki segítségül, aki hasznos tanácsokkal próbálta trendi nővé varázsolni Tüncit.

- Úgy érzem magam, mint Alíz csodaországban – mondja Patrícia.

- Nem kell leszólni, valakinek ez tetszik, én nem követem a divatot, én azt mondom, az a divat, ami jól áll – védekezik Tünde.

- Én úgy érzem, hogy túl vannak díszítve, szinte mindegyik egy árnyalattal mindenből több van, mint kellene – véli a stylist.
- Nem – tiltakozik Tünde.

Az antik Barbie ideje lejárt, fogalmazott a szakember, miután összefoglalta a látottakat, Tünde pedig gyermeki tekintettel itta a stylist szavait -  és próbálta kitalálni új stílusát.

-  Most például a szőke hajamhoz, mi az előnyös? - érdeklődik Tünde.
- Én tudod, úgy tudnálak elképzelni, hogy levenném ezt a hajat vagy kiegyenesíteném. Felvennék egy inget, egy karcsúsított zakót, amit hordhatnál miniszoknyával is, mert jó lábad van!

Tünde az építő kritikákat remélhetőleg megfogadja. Az első lépés, hogy szőke hajzuhatagához nem vesz fel többet rózsaszín ruhát, így kedvenc pöttyös cipőjét sem hordhatja többé -  legnagyobb sajnálatára -  hát még a miénkre.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdeklődik a közügyek iránt?

Tovább olvasom