Délmagyar logó

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő 0°C | 9°C Még több cikk.

Görbiczék is zsolt mellett

torna

Folytatás az 1. oldalról.


Zsolt az elmúlt héten még csak kissé tudta csuklóját mozdítani, tegnap azonban ez már sokkal nagyobb mértékben sikerült.
A 17 éves tornász felépüléséért a tragikus hír hallatán gyorsan megmozdult a sporttársadalom. Ahogy arról szintén olvashattak a Kisalföld hasábjain, a győri sportlövők ötvenezer forintot ajánlottak fel Zsolt gyógyulására. Csapattársának masszőr édesanyja naponta jár hozzá a kórházba, s úgy tudjuk, hamarosan jótékonysági gálát rendeznek a városi tornászok.
Tegnap este a győri kézilabdás lányok nevében a bajnok Audi-ETO KC képviseletében látogatta meg Zsoltot két kiváló játékos, Görbicz Anita és Hornyák Ágnes.
A lányok természetesen nem érkeztek üres kézzel, mezt, fényképeket hoztak a gyógyuló sportolónak, aki a látogatás végén elárulta, hogy nagy szurkolója a zöld-fehéreknek. Drukkol nekik, hogy sikerüljön a lehető legtovább eljutniuk a Bajnokok Ligája sorozatban, ahol hamarosan az elődöntőben szerepelnek Görbiczék.
Miután az ajándékok és a fényképek a többi szinte megszámolhatatlan fotó mellé kerültek, a lányok elmondták, mivel sportolók, különösen érzékenyen érintette őket a fiatal tornász súlyos sérülése.
A lányokat egyébként Röck Samu városi sportkoordinátor kísérte el a megyei kórházba.
„ Rendkívül fontos most az összefogás – mondta az egykori kiváló tornászedző. – Megbízatásomnál fogva sokat járok a Magvassy-csarnokba, ahol a lányok edzenek. Nincs nap, hogy ne érdeklődnének Zsolt állapota felől. Ezért gondoltuk, hogy együtt is meglátogatjuk a szerencsétlenül járt fiút, akit egyébként gyerekkora óta ismerek. Mindent meg kell tennünk, hogy Zsolt életkörülményeit a későbbiekben javíthassuk, megpróbálom összefogni, irányítani azokat, akik ebben segíteni akarnak.”
Virág Zsoltot a Győr Tornasportért Alapítványon keresztül bárki támogathatja. A nevére címezve az alapítvány 58600300-11123868-as számlaszámára utalhatnak összeget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várhatóan korlátlan idejűek lesznek a magyarigazolványok

Várhatóan korlátlan idejűvé változtatja a magyarigazolványok érvényességét a kabinet - értesült… Tovább olvasom