Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Görög válogatott focisták sérültek meg a ferihegyi úti halálos balesetben

Egy autó és egy taxi ütközött össze. A futballistákat a Honvéd kórházban ápolják. Képgaléria!
Feloldották a teljes útzárt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, ahol egy hétfő reggel történt balesetben egy ember meghalt, a görög labdarúgó-válogatott három tagja pedig megsérült - közölte a rendőrség a honlapján.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az autóbaleset sérültjei közül három görög állampolgárt mentővel vittek a Honvédkórház sürgősségi betegellátó centrumába. Mindhárman fej- és lábsérüléseket szenvedtek. A vizsgálatok során megállapították, hogy ketten könnyebben sérültek meg, ők várhatóan délután elhagyhatják a kórházat. A harmadik sérült várhatóan estig megfigyelésre a kórházban marad - közölték.

Korábban Göndöcs Bernadett, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel azt közölte: egy személyautó és egy taxi ütközött össze. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon történt balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt.

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmin. Fotó: MTI (galéria)

A helyszínelés idejére több órára mindkét irányban teljes szélességében lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat. A forgalomkorlátozást mostanra feloldották, a gyorsforgalmi út mindkét irányba járható.

Nikolaosz Vlahakisz, a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI-nek elmondta: Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz sérültek meg a balesetben. Mindhárman Olaszországban légióskodnak, ezért nem a csapattal utaztak, és taxival indultak a repülőtérre. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is - mondta a sajtóattasé.

Korábban írtuk:

A görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben - közölte a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI-vel.

Nikolaosz Vlahakisz elmondta: Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz sérültek meg a balesetben. Mindhárman Olaszországban légióskodnak, ezért nem a csapattal utaztak, hanem külön taxival mentek.

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmin. Fotó: MTI (galéria)

A futballisták könnyebb sérülést szenvedtek. Jelenleg a Honvéd kórházban ápolják őket, de előre láthatóan még hétfőn kiengedik mindhármukat. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is - mondta a sajtóattasé.

A Görög Labdarúgó Szövetség szintén megerősítette: három játékosuk volt érintett a balesetben, s kórházba szállításukat követően kiderült, nem szenvedtek komoly sérüléseket, állapotuk kielégítő.

Korábban Göndöcs Bernadett, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel azt közölte: egy személyautó és egy taxi ütközött össze a XVIII. kerületi ferihegyi gyorsforgalmi úton.

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmin. Fotó: MTI (galéria)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon történt balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat mindkét irányban a Gyömrői útra terelik.

Korábban írtuk:

Három görög állampolgár is megsérült a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben - közölte Göndöcs Bernadett, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.

Azt mondta: egy személyautó és egy taxi ütközött össze a XVIII. kerületi ferihegyi gyorsforgalmi úton.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon történt balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat mindkét irányban a Gyömrői útra terelik.

Korábban írtuk:

Az első információk szerint egy ember meghalt, többen megsérültek egy balesetben a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A mentés és a helyszínelés teljes útzár mellett zajlik - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.

Kisdi Máté azt mondta: a Csévéző utca magasságában két személyautó ütközött össze. A jelenlegi adatok szerint egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek. Két embert a tűzoltóknak kell kiszabadítaniuk az autóból.

A Ferihegyi gyorsforgalmi utat mindkét irányba lezárták - tette hozzá a szóvivő.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset Sárvárnál - fotó

Kamionnal ütközött egy autó a 84-es úton, a sofőr meghalt. Tovább olvasom