Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Gőzerővel indult a választási kampány

Olvasóink egyre gyakrabban fognak találkozni a Kisalföldben a választási emblémával: beindultak a pártok kampánygépezetei, sorra tartják gyűléseiket, tájékoztatóikat, bemutatkozásaikat a megyében is.
Tegnap Győrött, Sopronban és Mosonmagyaróváron is rendeztek a politikai pártok jelöltbemutató rendezvényeket. Járt a megyében országos pártvezető (Bánk Attila) és alelnök (Pokorni Zoltán, Szabó József) is.
Volt aztán agrárfórum és elszámoló tájékoztató – miniszteri részvétellel (Gráf József, Kiss Péter). Noha ez utóbbiak hivatalosan nem a pártkampány rendezvényei, azért a választási előkészületektől nehezen elválaszthatóak.

A Kisalföld a pártokkal egyeztetett menetrend és szabályrendszer szerint igyekszik segíteni a választópolgárokat az eligazodásban. Mai számunk 3. és 6. oldalán jelennek meg kampánnyal kapcsolatos cikkek.
A jelöltek és pártprogramok bemutatása mellett törekvésünk az, hogy a választás lebonyolításának menetével is megismertessük olvasóinkat. Hétfőn a választáshoz kapcsolódó fontos határidőket és időpontokat vesszük sorra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sipos Judit, a modern kor fiatal festőművésze

Ma már nem elég otthon ülni és szép képeket festeni – a művészet ugyanis nem adja el saját… Tovább olvasom