Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Guberálók vitték ki?

Egyelőre rejtély, hogy miként kerülhettek ki a Tómalom felé vezető út szélére egy elhunyt soproni asszony személyes tárgyai. A közterület-felügyelők szerint a tulajdonos szabályosan járt el.
Lapunkban január elején (Kisalföld, 2007. január 10., 5. oldal, Személyes holmik az útszéli szemétben) számoltunk be arról, hogy a vadászok a Tómalom felé vezető út mellett személyes holmikat, ruhákat, iratokat, fényképeket találtak. A Kisalföld, valamint a városüzemeltetési divízió közösen jelentette be az esetet a közterület-felügyelőségnek. A megkezdődött vizsgálat kiderítette, egy elhunyt soproni asszony tárgyai voltak ezek.
A közterület-felügyelőségen megtudtuk, meghallgatták a ház tulajdonosát, valamint a szemtanúkat. Kiderült: az illető jóhiszeműen járt el akkor, amikor a hátramaradt dolgokat szemeteszsá-

kokba tette, majd mindezt egy konténerbe helyezte el. A felügyelők a meghallgatások során azt valószínűsítik, hogy a ház udvarából lomtalanítók vitték el a zsákokat, a tartalmukkal együtt. Kiválogatták belőle a még használható tárgyakat, a számukra értéktelenektől pedig oly módon váltak meg, hogy egyszerűen kidobták az út mellé. Az ügyben a vizsgálat gyakorlatilag lezárult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

német vb-arany

kézilabda

A házigazda német válogatott nyerte a férfi-világbajnokságot, miután a… Tovább olvasom